Laiks skrien tik ātri...jau

Laiks skrien tik ātri...jau

06. Oct 2012, 00:00 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Tik nesen uzzināju, ka esmu stāvoklī un nu jau klāt 33.grūtniecības nedēļa. Laiks tik ātri skrien sācies drēgnais rudens, bet man vēl joprojām neticas ka novembra beigās satikšos ar savu mazo bērniņu. Esam izvēlējušies jau vārdiņus , ko dot bērniņam . Tik pagaidām nevaram izlemt kuru no diviem vārdiem likt? Kad piedzims , tad varēsim pateikt , kurš vārds labāk piestāv. Ar pirmdzimto dēliņu nebija daudz varaintu tikai viens vārds , kas ļoti piestāv Rodrigo.

Oktobra beigās atkal redzēšu savu mazulīti USG izmeklējumā . Gaidu ar nepacietību. Lēnā garā krāmēju somu ar mantām , ko vajag ņemt līdzi uz slimnīcu. Esmu tādā kā eiforijā viss liekas kā sapnī. Vienu brīdi bija enerģijas pānīkums , tagad atgūstu enerģiju un baudu atlikušo gaidību laiku. Es nepiekrītu, ka grūtniecība un pēdējie mēneši velkas gan pirmā, gan tagadējā grūtniecība man skrien vēja spārniem.

Lielais dēliņš 4.gadi visu laiku jautā , kad mazais brālītis būs no punča laukā? Katru vakaru un rītu sasveicinās ar mazo punča iemītnieku. Tik tētis tāds atturīgs apjautājās kā jūtamies abi , bet ap punci nedzīvojās. Ar pirmo bērniņu to darīja, bet arī ļoti reti. Viņš mums tāds nopietnais- atturībnieks :D  Arī šīs dzemdības būs mums ģimenes dzemdības. Savlaicīgi jau lielajam dēliņam stāstu , kur mamma brauks. Kad pie mammas un brālīša varēs braukt uz slimnīcu. Kur Rodrigo paliks kamēr tētis un mamma būs slimnīcā. Esmu aizvedusi parādīt Jelgavas slimnīcu arī ar vecmāti Rodrigo ir pazīstāms. Nekā pirmās dzemdībās tieši šī vecmāte palīdzēja nākt pasaulē mazajam Rodrigo. Tagad arī punča iemītnieku uzrauga un palīdzēs piedzimt. Rodrigo ir bijis arī uz apskatēm pie vecmātes un ar lielu interesi klausījās sirdstonīšus un prasīja ko mammai dara?

Esmu izvēlējusies arī ratiņus mazajam dēliņam. Ceru, ka attaisnos cerības. Varbūt kadai māmiņai ir pieredze ar šīs firmas ratiem? Varbūt kāda arī savam mazulim iegādājusies šos ratus?

Tutis zippy pia jaunais modelis man patīk šī šokolādes krāsa arī dzīvē izskatās kā hameliona krāsa. ATBILST visām manām prāsībām. Liela guļamā daļa garums 86cm un platums 40cm. Maināms virziens ratiņiem . Viegli uzliekama un noņemama kulba. No vēja pasargāts mazulis pilnībā nolaižams jumtiņš. Mīksts matracītis un laba amortizācija. Biju pat aizbraukusi izčamdīt un apskatīt, lai nav jāpērk kaķis maisā!

 

 

Tā lūk mums iet!

 

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 06. Oct 2012, 14:25

Atradu arī zilā krāsa jauno modeli parastajās bildēs ,šos ratus es arī dzīvē redzēju , tieši tā arī izskatās😀

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 06. Oct 2012, 14:17

Es atvainojos kļūdijos iepriekš ar krāsas uzrakstīšanu tie ir tie ratiņi kuru krāsu es vēlos šokolādes krāsa neviss lillā krāsa😃

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 06. Oct 2012, 14:12

Vēl dažas bildes ir iestrādāts moskīta tīkls ratiņos jau. Tad var redzēt kā nolaižās jumtiņš .

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 06. Oct 2012, 14:10

Gribu pievērst uzmanību, ka manis noskatītie ratiņi ražošanā ir tikai nedaudz vairāk kā pusgadu😉 Ir protams Tutis zippy vecāki iepriekšējie modeļi piemēram , bet tie ir līdzīgi . Tik dizains nedaudz atšķiras un krāsas . ŠAIM KONKRĒTAJAM JAUNAJAM MODELIM IR 5 KRĀSU TOŅI!
Pievienoju bildes i-neta atrastu parasto foto krievu lapās tiem pašiem Tutis zippy pia ratiem tik cita krāsa zaļgana un lillā . Lillā modelim atradu vairāk bildes.

Pievienoju arī tumši lillā krāsā veco Zippy modeli lai saprotat par ko es runāju😃

06. Oct 2012, 12:54

Mums ir tutis firmas rati, man patik, draudzene atdeva pa 5 ls.
Viegli vadāmi.
Mums gan nav zippy, bet tik un ta mums ir labi rati.

06. Oct 2012, 12:50

Mums ir tutis rati, man jau patīk ,draudzene atdeva pa 5 ls viņas meitiņa jau ir braukusi ar šiem ratiem kas mums ir.
Mums nav zippy.
Viegli vadāmi.