Nemam abolus.daudzums atkarigs no edaju skaita.
izgriezam viduci tuksu.izgriezam tik,lai biezpienam butu vairak vietas.aptuveni 50 g biezpienu samaisam ar 1 ed.k krejuma un pavisam nedaudz cukuru,vai medu.var pielikt kaneli.tas labi garsos kopa ar abolu.Biezpienu liekam abola,ja ir velesanas var ielikt kirsus.(man bija saldeti)Piepildam pilnu abolu un virsu uzliekam kirsiti.Visapkart mizu sadurstam ar daksinu,lai nesaspragst.
Cepam 200 grados 20 minutes.Man bija liels abols,ja mazaki,tad attiecigi mazak cepam.
Kad iznemu no cepeskrasns,smarza no si abola bija debeskiga.
To nav iespejams aprakstit,pagatavojiet un parliecinieties par to.kamer abols silts,to var est ar visu mizu,bet kad atdziest mizina viegli nemas nost,jo ta paliek cietaka.Abols sanak loti miksts un suligs.Vienkarsi debeskigs deserts.
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
piekrītuUzzini vairāk