Ieva: Es atkal esmu kopā ar Māmiņu Klubu

Ieva: Es atkal esmu kopā ar Māmiņu Klubu

29. Sep 2012, 00:00 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Māmiņu Klubs bērniem

Ar Māmiņu Klubu iepazinos 2010.gada martā. Kopā pazīstami esam 3 gadus. Es meklēju informāciju par portāliem, kas domāti jaunajiem vecākiem. Tā atklāju portālu www.maminuklubs.lv

Pie reizes aplūkoju arī portālu www.mammamuntetiem.lv. Palasījos abus portālus un labāk iepatikās Māmiņu Kluba tēmas. Sapratu, ka vēlos padalīties ar savi pieredzi ar citām mammām. Tik nevarēju saņemties kaut ko uzrakstīt. Ievēroju , ka portālā ir aktuāla blogu tēma man ,ceļošana kopā ar mazuli 

Par šo tēmu man bija daudz ko rakstīt , jo ar dēliņu Rodrigo visu Eiropu ar mašīnu bijām izbraukājuši. Tad nu nolēmu sakārtot domas , sameklēt bildes un iemēģināt roku rakstīšanā.

Iepriekš to nebiju darījusi , jo uzskatīju , ka neprotu izteikties tā lai būtu interesanti. Par lielu pārsteigumu pēc rakstiņa publicēšanas man zvanīja no Latvijas Radio 1 un aicināja uz Māmiņu Kluba radio ēteru. Lai es dalītos savā pieredzē par ceļošanu ar mazuli. No sākuma biju nesapratnē kas notiek? Tad nolēmu piedalīties un piekritu  radio sarunai. Tā aizsākās interesantā un pieredzes bagātā iepazīšanās un draudzība ar Māmiņu Klubu. Man patika pavadīt laiku lasot rakstiņus par sev interesējošām tēmām. Iepazīt citas māmiņas, kas uzturas portālā. Līdz sekoja nākošais rakstiņš par bērna drošību mājoklī. Pēc šī rakstiņa sekoja balviņa, kas mani patīkami pārsteidza , jo jutos novērtēta . Tā nu es sāku aktīvāk iesaistīties portāla ikdienas dzīvē iesūtot dažādus rakstiņus.

Tā nemaz nepamanot gāja laiks un es biju līdz ausīm iekš Māmiņu Kluba. Vīrs dažkārt pat sāka jautāt vai es kaut ko citu izņemot Māmiņu Klubu lasu i-netā? :D Māmiņu Klubs bija patīkams dienas sākuma rituāls. Ienākot portāla vienmēr bija kāds interesants rakstiņš , kas man uzmundrināja un uzlaboja garastāvokli. Iedrošināja pamēģināt ko jaunu , uzzināt informāciju par bērna attīstību. Saprast , kur griezties situācijās, kad man kaut kas nav zināms un saprotams? Ar Māmiņu Klubu kopā sāku gatavot ko jaunu un interesantu. Smēlos dažādas receptes, lai mazuļa ēdienkarti padarītu interesantāku un garšas piesātinātāku.

Dienas palika krāsainākas un interesantākas , jo idejas radās pašas no sevis un mana mājsaimnieces ikdiena nebija vienmuļa. Es iepazinos ar Māmiņu Kluba mammām arī klātienē . Tas man rosināja uz citām aktivitātēm kopā ar jauniegūtajām draudzenēm.

Tā es nolēmu rīkot Lielo ratu pastaigu ,uz kuru aicināja idejas autore Oksi kopā ar Māmiņu klubu. No sākuma nezināju, kā to noorganizēt ? Tad sapratu, ka es to varēšu, jo ļoti patika pati doma. Tā nu es iesaistījos pasākuma organizēšanā Jelgavā un nemaz nenožēloju.

Pirmais gads Lielajai ratu pastaigai Jelgavā

Man patika, ka šis pasākums rada daudz prieka un iepazīšanās savā starpā jaunajām māmiņām ar ģimeni. Tā jau 3 gadu es Jelgavā rīkoju lielo ratu pastaigu un esmu lepna , ka man tas sanāk. Pagājušajā gadā Jelgavas mammas vinnēja foto sesiju ,ko arī izbaudījām!

Otrā gada Lielā ratu pastaiga Jelgavā

 

Vi

Ieskats foršajā fotosesijā ,ko ieguvām balvā par 2.vietu pēc Lielās pastaigas noorganizēšanas!

 

 

Trešā gada Lielā pastaiga Jelgavā ar rekordlielu skaitu 85 mammas:)

Pēc aktīvajiem pasākuma kopā Jelgavas mammas sarosījās , gan uz Lielo talku , gan uz fiziskajām aktivitātēm. Kā arī uz Jelgavas Pilsētas svētku gājenu.  Lielā talka aktīvajām Jelgavas mammām pēc kopējās ratu pastaigas rīkošanas.



 

Jelgavas Pilsētas svētku gājiens saorganizējoties MK māmmām!!!

Sporta aktivitātes:)

 

Vēlreiz atkārtošos , bet esmu sajūsmā un saku lielu paldies  par Jelgavas mammu un ģimeņu atsaucību !!! Protams, liels paldies arī idejas autorei un Māmiņu Klubam par jauko iespēju priecāties kopā ģimenēm ar bērniem visos interesantajos pasākumos.

Lielākais izaicinājums man pašai bija piedalīties Māmiņu Kluba rīkotajā projektā „Pavasara skaistuma kūre” . Kad 6 .aktīvas māmiņas meta izaicinājumu saviem liekajiem kg. Es ilgi domāju līdz pieteicos projektā un tiku uzņemta. Cīņa nebija viegla , bet pie sava mērķa es nonācu.

 

Uzzināju daudz jaunas informācijas, kas man noderēs noteikti turpmākā dzīvē sevi pilnveidojot un atgūstot formu. Iepazinos ar patiesi sirsnīgiem un profesionāliem speciālistiem savā jomā. Pat bija skumji šķirties projekta beigās!

kopā ar dēlu apmeklēju mūsu  pirmo Māmiņu Kluba rīkoto pasākumu , tam sekoja arī vēl viens pasākums Māmiņu Kluba telpās. Šādi pasākumi ļauj mums mammām atpūsties un gūt pozitīvus iespaidus , lai pavadītu nākamās dienas priekā!

 

Labprāt apmeklētu biežāk MK pasākumus, bet dažkārt nesanāk aizbraukt, ja dzīvotu Rīgā būtu lielākas iespējas. Ceru, ka ar laiku MK būs arī Jelgavā;)

Pēdējo pasākumu , ko apmeklēju bija Zinīšu čempionāts Rīga Plaza. Mūsu ģimenei ļoti patika.

 

Arī seminārus apmeklēju un izzināju sev svarīgas lietas .  

Ierosināju satikties visām māmiņām no Māmiņu Kluba un iet uz kino "Seks un lielpilsēta" pirmizrādi. Kas arī veiksmīgi sanāca noorganizēt. Mammas atsaucās un izklaidējāmies veltījām laiku tikai sev!

Kādu laiciņu biju mazāk aktīva MK , bet tomēr sapratu, ka nespēju bez MK. Parasti atgriežos un turpinu aktīvi iesaistīties. Tagad atkal esmu atpakaļ , jo tam ir iemesls :) Patīkams gaidam ģimenes pieaugumu uz novembra beigām. Līdz ar to visas tēmas atkal sāk palikt aktuālas.

 

3 ieteikumi dodoties ceļojumā ar bērnu ir:

  • Aptieciņa ar pirmajām nepieciešamajām lietiņām/ūdens
  • Tīras drēbes un apavi
  • Izklaidējošas mantas, lai braukšanas process ir interesantāks

Blogu konkurss: "Māmiņu Klubs bērniem"

Iesūti blogu līdz 18.oktobrim un laimē jūras ceļojumu Tavai ģimenei uz Stokholmu ar Tallink!