Svētki Annas ielā jeb tehniskā jaunrade tuvplānā

Svētki Annas ielā jeb tehniskā jaunrade tuvplānā

12. Sep 2012, 10:43 lauvinja lauvinja

Ceturtdien, 13. septembrī no plkst. 15.00 līdz 19.00 bērni un skolēni gaidīti Tehniskās jaunrades namā „Annas 2” organizētajos Annas ielas svētkos, kur darbosies dažādas meistardarbnīcas, būs apskatāma izstāde, alķīmijas paraugdemonstrējumi, iespēja piedalīties velo aktivitātēs, spēlēt prāta spēles un klausīties koncertu.

Svētki Annas ielā jau kļuvuši par tradīciju, kad ikvienam interesentam, tajā skaitā bērniem, skolēniem un viņu vecākiem ir iespēja piepazīties ar Tehniskās jaunrades nama piedāvājumu. Vecāki šeit varēs iepazīties ar skolotājiem, pieteikt bērnus nodarbībām, kā arī konkursam „Superpuika 2013”.

Pasākuma laikā uzstāsies Rihards Lībietis un Miera ielas kvartāla mūziķi. Būs skatāmi alķīmijas eksperimentu demonstrējumi, Rīgas Motormuzeja eksponāti, Velo - mini moto fotoizstāde. Vietu veiklības, prāta spēju izaicinājumiem piedāvās CSDD ar velo aktivitātēm, "Ludo" - prāta spēlēm un "Playtables.lv" ar galda spēlēm. Svētku apmeklētājiem sagādāta arī īpaša iespēja, proti, ciemošanās Bērnu zinātnes centrā "Tehnoannas pagrabi", kur ikviens varēs doties interaktīvā ceļojumā savu sajūtu pasaulē.

Visiem interesentiem būs atvērtas Tehniskās jaunrades nama „Annas 2” darbnīcas un studijas, kas piedāvā bērniem un jauniešiem vecumā no 6  līdz 25 gadiem apgūt tehnisko modelēšanu, mākslas un multimediju prasmes,  trases, kordas, raķešu, kuģu, radio vadāmo un lidmodeļu vadīšanas prasmes, zīmēšanu, papīra un tekstildizainu, koka rotaļlietu gatavošanu, keramiku, galdniecību, rokdarbus, izzināt astronomiju, mācīties persiešu un spāņu valodu u.c.  

Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Papildinformācija: Dāvis Braučs - TJN „Annas 2”, e-pasts: tjn@tjn.lv, kā arī interneta vietnē www.tjn.lv vai www.e-skola.lv

lauvinja lauvinja 25. Sep 2012, 23:02

2 gadnieks tiešām būs par mazu.