Nāc uz Grūtnieču dienu un saņem dāvaniņā hematogenu

Nāc uz Grūtnieču dienu un saņem dāvaniņā hematogenu

26. Sep 2012, 08:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau šajā ceturtdienā, 27.septembrī, aicinām piebiedroties māmiņas Grūtnieču dienai, lai uzzinātu daudz noderīga lekcijās: visu par uzturu grūtniecības laikā un pēc mazuļa dzimšanas, kā rūpēties par savu fizisko veselību uzreiz pēc dzemdībām, kādām jābūt dabiskām dzemdībām stacionārā, un kas jauns Jūrmalas slimnīcā.

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT!

Hematogens ir dabīgs dzelzs avots. Tas ne tikai paaugstina dzelzs līmeni un labvēlīgi iedarbojas uz asinssastāvu, bet arī uzlabo imunitāti, pašsajūtu, mazina nogurumu un paaugstina enerģijas līmeni. Un tas taču ir tik aktuāli šajos rudens mēnešos! 

Ja nāksi uz Grūtnieču dienu 27.septembrī, tad saņemsi hematogenu dāvaniņā!

Grūtnieču dienas programma:

Uzturs grūtniecības laikā un barojot mazuli ar krūti

13:00 līdz 14:00

Gaidot bērniņu un zīdot viņu ar krūti, sabiedrībā ir dzirdēti dažādi mīti- par to, ka māmiņai nu jāēd par diviem,lai uzņemtu visas nepieciešamās uzturvielas, par to, ka nedrīkst ēst dažādus pārtikas produktus,jo tie vair kaitēt mazulim. Grūtnieču dienā uztura speciāliste Inese Siksnapalīdzēs lauzt šos stereotipus un atbildēs uz visiem māmiņu jautājumiem par uzturu grūtniecības  laikā.

Pēcdzemdību rehabilitācija: praktiska nodarbība

14:10 līdz 15:10

Grūtniecības, dzemdību laikā un pēcdzemdību periodā sievietes organismā notiek fizioloģiskas izmaiņas, tāpēc jau grūtniecības pēdējos mēnešos sievietei vajadzētu būt zinošai un informētai par šīm izmaiņām un būt gatavai adekvāti rīkoties.

Tā kā pēcdzemdību rehabilitācija sākas jau pirmajās stundās pēc dzemdībām, Māmiņu Klubs unfizioterapeite Kristīne Stalīdzāne aicina visas topošās māmiņas uz pēcdzemdību rehabilitācijas programmu Grūtnieču dienas ietvaros, kuras laikā būs iespējams iegūt zināšanas par to, kā sagatavot ķermeni fiziskām aktivitātēm pēc dzemdībām.

Dabiskas dzemdības stacionārā un jaunumi Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļā

15:20 līdz 16:20

Ne vienai vien topošajai māmiņai šķiet, ka dabiskas dzemdības iespējamas tikai mājās. Tomēr izrādās, ka dabiskas dzemdības iespējamas arī stacionārā kopā ar zinošiem speciālistiem.

Kā piedzemdēt bērniņu pēc iespējas dabiskāk dzemdību nodaļā? Topošās māmiņas baidās no stimulācijas vai mediķu iejaukšanās dzemdību gaitā, tāpēc arvien vairāk pāru izvēlas mājdzemdības. Bet vai zināji, ka mājdzemdībām tuvi dzemdību apstākļi iespējami arī stacionāros?

Jūrmalas slimnīcas vecmātes Kristīnes Brinkmanes-Druzes lekcijā uzzināsi visu par dabiskām dzemdībām stacionārā.

Tāpat lekcijas laikā uzzināsi par pārmaiņām Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļā un par jauno kārtību tajā.

{fotoblog:3203}

Veselīgs gardums aktīvam dzīvesveidam!