Mūsu tēta īpašā diena

Mūsu tēta īpašā diena

11. Sep 2012, 14:30 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Arī mēs savā ģimenē svinējām Tēva dienu! Uzskatu, ka tā tam jābūt, ka vēl viena svētku diena nākusi klāt. Pats galvenais , ka pelnīti , jo mūsu tēti taču ir pelnījuši savu īpašo dienu. Arī tēti vēlas, lai viņus palutina , novērtē un pasaka cik viņi īpaši mums.

Tad nu mēs ar dēliņu un vienu dēliņu vēl punčukā, nolēmām sagādāt patīkamu pārsteigumu Tēva dienā. Apsveicām jau sestdienas rītā. Iepriekš uzmeistarojām skaistus apdrukātus T- kreklus dēliņam un tētim. Dēla T-kreklam uzdrukājām virsū "Man ir pats foršākais tētis" . savukārt tētim uz T-krekla" Labākais tētis pasaulē kopš 2008.gada" . Pirms gājām modināt tēti dēls uzvilka savu t-kreklu uztaisījām  tēta mīļāko brokastu omleti:) Tētis bija pārsteigts mūs ieraugot un par savu T-kreklu priecājās. Kopīgi paēdām un tad nolēmām doties uz Rīgu uz Zoo dārzu apskatīties zvēriņus un piedalīties Žirafes svēršanā. Diena pagāja vienos priekos , dēliņam ļoti patika zvēriņi un tētis visur palīdzēja uzkāpt un apskatīties.

 

Tā lūk mums gāja foto mirkļi...

Vēl esam mājās taisamies braukt uz Rīgu Tēva un dēla kopbilde...

Pie Zoodārza ieejas skaistā diena sākas!

Rodrigo kopā ar tēti iepazina un apskatīja visus zvēriņus. Dēliņš bija priecīgs un ar interesi gan skatījās, gan aptaustīja zvēriņus. Dēlu visu laiku bija jāpieskata , jo bija gatavs pie visiem zvēriem aiz iežogojuma ielīst. Nācās visu laiku atgādināt , ka nožogojums ir domāts , lai pasargātu gan zvēriņus, gan bērnus.

 

Ar interesi turpinam skrējienu pa Zoodārzu, jo dēliņš mierīgi pārvietoties nevarēja. Vecākiem nācās piedalīties sprinta garajā stafetē:D