Meklējam mammu, kas lietojusi vai plāno lietot hormonālo kontracepciju

25. Sep 2012, 13:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Zinām, ka kontracepcijas metodes sievietēm ir visdažādākās, tomēr hormonālā spirāle ir viena no retajām, ko drīkst lietot sievietes, barojot mazuli ar krūti. Ja esi lietojusi vai plāno lieto hormonālo kontracepciju- tabletes vai spirāli, piesakies ONLINE TV sarunai!

26.septembrī tiek atzīmēta  arī Pasaules kontracepcijas diena. Pasaules kontracepcijas dienas misija ir uzlabot jauniešu zināšanas par kontracepciju un veicināt atbildīgas izvēles par labu veselīgai dzimumdzīvei. Galvenais Pasaules kontracepcijas dienas motīvs ir veidot pasauli, kurā katra grūtniecība ir vēlama.

Tieši šī iemesla dēļ, runājot par mūsdienīgu kontracepciju un bērniņu plānošanu, parunāt arī par kontracepciju! Ja esi lietojusi vai pašreiz lieto hormonālo spirāli vai kontracepcijas tabletes, aicinām dalīties pieredzē, pievienojoties ONLINE TV sarunai 26.septembra rītā plkst.10:00 Māmiņu kluba studijā Vīlandes ielā 1!

Ja Tev ir savs jautājums par bērniņu plānošanu vai izsargāšanos,

AICINĀM UZDOT JAUTĀJUMUS ŠEIT!


Studijas eksperte būs ginekoloģe Dr. Ina Paegle

- Cik ilgā laikā pēc neizsargāšanās iestājas grūtniecība?

- Vai plānojot bērniņu, jāveic kādas veselības pārbaudes?

- Cik ātri var notikt apaugļošanās?

- Kā kontracepcija ietekmē auglību?

- Kāda ir drošākā kontracepcija pēc dzemdībām?

Uz šiem un citiem jautājumiem sievietēm, kurām jau ir bērniņi un tām, kuras tikai plāno, būs iespēja uzzināt atbildes 26.septembra ONLINE TV tiešraides laikā, kas ilgs aptuveni 45 minūtes no plkst.10:00! Lai skatītos ONLINE TV, pieslēdzies www.maminuklubs.lv trešdienas rītā un spied podziņu Play!

TIEKAMIES www.maminuklubs.lv plkst.10:00 katru trešdienu!

Videosarunas vada Kristīne Virsnīte

Ierosini tēmas, par kurām gribētu skatīties ONLINE TV tiešraides, rakstot uz kristine@maminuklubs.lv!

Tiešraidi atbalsta:

www.atceries.lv