9. septembris ir Tēvu diena! Kā svinēsim?

9. septembris ir Tēvu diena! Kā svinēsim?

07. Sep 2012, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šoruden jau trešo reizi Latvijā tiks svinēta Tēvu diena. Protams, lai pateiktu, ka mīlam viņus, nav nepieciešams speciāls datums, bet atzīmējot šos svētkus, mēs tētiem vēlreiz varam pateikt paldies par visu labo, ko viņi mūsu labā darījuši. Kā tad iepriecināt un ko dāvināt Tēvu dienā?

Šo svētdien Tev ir iespēja savam un bērniņa tētim likt sajusties tik pat mīlētam kā Tev Mātes dienā, kad saņem ziedu klēpi un mīlestības apliecinājumus...

Tēva dienai ir jau simts gadu ilgas tradīcijas un to atzīmē daudzviet pasaulē, tostarp ASV, Vācijā, Lietuvā un Igaunijā. 

- Kā Tu svinēsi šo dienu?

- Vai Tu savam vīram un tētim kaut ko dāvināsi? Ja jā, tad ko? Padalies ar idejām!

25. Sep 2012, 23:00

Mēs dāvināsim smaržas , ko ieguvām MK konkursā, tad tulīt braucu pakaļ apdrukātajiem krekliem . Es uztaisīju divus vienu dēliņam ar uzrakstu " Man ir pats foršākais tētis !" Un mūsu tētim " Superīgākais tētis kopš 2008. gada! Tad vēl mīļu bildīti. Tgaad tik domāju, ka arī krustēvs taču skaitās otrais tētis , vajag ko izdomāt arī viņām. Musu tētim No rīta brokastis gultā paredzētas un tad brauksim uz Zoo dārzu !

mamma27 mamma27 25. Sep 2012, 23:00

Pagaidām nekas nav plānots. Bet viena no dāvanām būs smaržas ,ko ieguvām konkurā MK par tēti. (tām gan pakaļ tikšu tikai nākamnedēļ.) Arī dārziņā šogad par godu tēvu dienai nākamnedēļ būs sporta diena tētim ar bērnu un viņi arī taisīja apsveikumus-skaistas sirsniņas. Ko tētis nezina, es tik redzēju. Tā ka būs mīļš pārsteigums.
Baigais prieks,ka arī beidzot tēti tiek sumināti,jo viņi tak arī ir daļa no ģimenes,lai gan visur tik mammas un mammas. Tētis un bērns it kā būtu kas īpašs.

25. Sep 2012, 23:00

O, es arī šodien speciāli iešu ātrāk uz dārziņu pakaļ bērniem, lai līdz tēta atnākšanai no darba varam pagūt pa kluso uztaisīt apsveikumu rītdienai 😀

lauvinja lauvinja 25. Sep 2012, 23:00

Nesvinēsim. Ja būs laiks un iedevsma uztaisīsim ar bērniem kādu kūku vai ko taml. Bet savu tēvu nesveikšu, viņš īsti to nesaprastu.