Žurnāls TIME šokē publiku jeb cik ilgi barot bērnu ar krūti?

Žurnāls TIME šokē publiku jeb cik ilgi barot bērnu ar krūti?

25. May 2012, 08:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

..ar barojošas mātes attēlu uz žurnāla vāka!!

 

Žurnāla TIME lasītāji bija ne mazāk izbrīnīti, kad ieraudzījuši, ka iecienītā žurnāla vāku rotā ar krūti barojoša sieviete. Šajā reizē žurnāla vāku rotā nevis modele, bet 26 gadus vecā Džeimija Linna Grumeta un viņas 3 gadus vecais dēls, kurš joprojām tiek barots ar krūti. Kādā grāmatā, ko viņa lasījusi, tiek apgalvots, ka tas ir pavisam dabiski- barot pēc iespējas ilgāk mazuli ar krūti, nēsāt viņu ķengursomā vai gulēt kopā, jo veicina ciešas saiknes veidošanos.

Žurnāla TIME fotogrāfs Martins Šollers fotogrāfēja četras ģimenes. Pēc fotogrāfa vārdiem, kad cilvēki runā par krūts barošanu, viņi iedomajas māti, kas tur rokās zīdaini. Šollers atzina, ka viņam patīk fotogrāfēt stāvošus bērnus neierastās situācijās.

Šollera "modeles" atzinā, ka ir pazīstamas ar šo "Bērnu grāmatu" un viņas ievēro dabisku rīcību bērna audzināšanā. Džeimija Linna Grumeta pieņēma šo filozofiju, jo pati tika audzināta pēc šiem principiem.

Tāpat arī Džeimijas māsa atbalsta dabisku vecākošanos, audzinot savus bērnus. Šollers izvirzīja sev mērķi- parādīt, ka šādas mammas nav stereotipiskas personības, kā varētu šķist daudziem cilvēkiem.

Šī ir Džesika Kari un viņas trīsgadīgā meita. Džesika atzina, ka nav aizdomājusies, kad pārtraukt krūts barošanu. Viņai tā ir daļa no dzīves filozofijas.

 

Avots vkontakte.ru

Cik ilgs laiks, Tavuprāt, ir optimāls krūts barošanai?