Žurnāls Mazulis pirmajā Adventē sagādā svētkus SOS bērnu ciemata bērniem

Žurnāls Mazulis pirmajā Adventē sagādā svētkus SOS bērnu ciemata bērniem

31. Aug 2010, 01:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Advente un Ziemassvētku gaidīšana ir nozīmīgs laiks visiem, taču tas ir jo īpaši svarīgs bērniem. Šis ir brīnumu laiks, tādēļ žurnāls Mazulis pirmajā Adventē, 29. novembra svētdienā, bija nolēmis sagādāt neaizmirstamus svētkus Valmieras SOS bērnu ciemata bērniem.

 

Svētdienas rītā ciemata mazākos bērniņus kopā ar mammām gaidīja autobuss. Tālu nebija jābrauc, un viesi gluži moži un priecīgi izkāpa Rakšos. Tur, pavisam netālu no Valmieras, dzīvo tādi eksotiski dzīvnieki kā lamas, apaki un kamieļi. Arī aitas miermīlīgi sadzīvo ar pārējo ganāmpulku. Kopēji bērniem ļāva pavisam brīvi iesaistīties dzīvnieku kopšanā. Mazuļi nebaidījās un ar prieku baroja un glaudīja ne tikai mazos jēriņus, bet arī lielos un Latvijai tik neierastos kamieļus un lamas. Un galu galā visi ātri vien sadraudzējās – lamas ēda no rokas un kamieļi nespļāva. Neizpalika arī dzīvnieku vešana pastaigā.

 

Pēc paveiktajiem darbiņiem bērnus viesu nama telpās jau gaidīja silta tēja un pīrādziņi, ko bija sarūpējis Stockmann. Skanot mūzikai, bērnus pārsteidza ballītes vadītāji Zaķis un Tīģerītis no Pasaku nama. Turpmākie notikumi risinājās jautrā garā, mazuļi tika aicināti rotaļās un labprāt piedalījās.

Galvenais šī pasākuma organizators – žurnāls Mazulis, tāpēc arī vairāk par šī pasākuma norisi varēsit lasīt un visus priekus bildēs skatīt tā decembra numurā.

 

 – Mums gribējās sagādāt nelielu piedzīvojumu SOS ciematiņa bērniem, stāsta Mazuļa redaktore Inese Olte. – Šis tumšais laiks paliek gaišāks no cilvēku labajiem darbiem. Bērni ir vissvarīgākie šajā pasaulē, bez viņiem nebūtu nekā. Katrs bērna smaids ir brīnuma vērts un katra maza laimīte veido lielo. Ar asarām acīs varētu ilgi vērot, cik viņi ir atvērti visam jaunajam. Kā bērni tver katru mazāko iespēju priecāties – pabarot zvēriņu, uzspēlēt spēli, palīdzēt otram ierāpties karuselī.

 

Paldies jaukajiem vecākiem par atsaucību un kopā būšanu!

 

Arī tu vari palīdzēt Latvijas trūcīgajiem bērniem un bāreņiem!



Žurnāls Mazulis un mūsu draudzīgais kolektīvs izsaka pateicību visiem, kas šo pasākumu atbalstīja!

Dāvanas bērniņiem, kā arī pārtikas grozus bija sarūpējis Stockmann. Paldies viesu namam Rakši par laipno uzņemšanu, Pasaku Namam par jautro ballīti, kā arī Lady taxi par atbalstu ekskursijas organizēšanā.

rita123 rita123 09. Dec 2009, 08:53

Jauki,ka bērnus neaizmirst😀Malači!