WOW kvalitāte Jūsu mazulim!

WOW kvalitāte Jūsu mazulim!

01. Dec 2009, 20:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

WOW tic, ka rotaļlietu augstā kvalitāte būs svarīga arī Jūsu mazulim izvēloties rotaļlietu. Tāpēc mūsu dizaineri veido katru WOW rotaļlietu gan aizraujošu, gan attīstošu... un tā ir daudz vairāk kā vienkārša rotaļlieta.

Radošā un aizraujošā spēlēšanās ar WOW rotaļlietām veicinās daudz ātrāku un harmoniskāku Jūsu bērna attīstību.

Paslēptās mehāniskās funkcijas uztur bērna ilgstošu interesi par WOW rotaļlietu pat vairākus gadus.

WOW rotaļlietu krāsainais un atraktīvais dizains ir turpinājums Jūsu bērna sapņiem realitātē. Un pats galvenais - rotaļlietu mehānismi darbojās bez baterijām.

Rotaļlietas ir savstarpēji savienojamas ar cilvēciņiem un mašīnām, veidojot savu miniatūru WOW pasauli gluži kā reālajā dzīvē.

Tām var uzticēties, jo ir izgatavotas no drošiem un izturīgiem materiāliem bez polivinilhlorīda klātbūtnes.

Rotaļlietas ir izgatavotas puikām un meitenēm no 9 mēnešu līdz 5 gadu vecumam. Bez kaitīgā pvc sastāva. WOW rotaļlietas ir uzvarējušas vairāk kā 10 rotaļlietu starptautiskajās izstādēs ik gadu. Tās ir pieejamas tikai labākajos rotaļlietu veikalos.

Iecienītākās WOW rotaļlietas (skat.attēlu)

  • Sema Safari piedzīvojumi. (kreisajā pusē augšā)

Inerces Safari smagā mašīna ar reālu motora skaņu. Izņemama un pārvietojama zvēru barotava. Mašīnai braucot, zvēriņi šūpojas. Ar magnētiskā āķa palīdzību mašīnu var lietot kopā ar citām WOW rotaļlietām.

  • Frenka ugunsauto. (labajā pusē augšā)

Inerces sporta mašīna ar reālu motora skaņu. Izņemams cilvēciņš-šoferis. Ar magnētiskā āķa palīdzību mašīnu var lietot kopā ar citām WOW rotaļlietām.

  • Dadlija pašizgāzējs. (kreisajā pusē apakšā)

Liela inerces smagā mašīna ar reālu motora skaņu. Pagriežot slēdzi, kravas kaste lēnām izber kravu. Atverama priekšējā kabīne. Izturīgs rokturis mašīnas pārnēsāšanai.

  • Ugunsdzēsēju mašīna. (labajā pusē apakšā)

Inerces  mašīna ar reālu motora skaņu. Mašīnai braucot, griežas gaismu atstarojošas plāksnītes-bākuguns.Bākuguni nospiežot, tā zvana. Rotējošas, klikšķošas kāpnes ar kuru palīdzību tiek pacelta figūriņa. Nospiežot pogu, atveras aizmugurējais kravas nodalījums. Atverama priekšējā kabīne.

19. Jun 2008, 11:09

Tiešām labas rotaļlietas. Mans bērns izmēģināja izstādē "Bērnu pasaule". Tur arī iegādājos ugunsdzēsēju mašīnu par saprātīgu cenu.
Lai veicas kvalitatīvu rotaļlietu tirgotājiem!