Visi laipni aicināti uz Noreķu parka bērnu rotaļlaukuma atklāšanas svētkiem!

Visi laipni aicināti uz Noreķu parka bērnu rotaļlaukuma atklāšanas svētkiem!

29. Nov 2009, 12:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

AB.LV Sabiedriskā labuma fonds un Rīgas dome aicina Jūs pagodināt ar savu klātbūtni Nordeķu parka bērnu rotaļlaukuma atklāšanas svētkus, kas notiks šā gada 8.jūnijā plkst. 11:00, Iļģuciemā pie Buļļu ielas apļa.

Atklāšanas svētkos piedalīsies Drošulis Džimba, kurš, iesaistot bērnus rotaļās, stāstīs par drošu uzvedību visdažādākās ikdienas situācijās un aicinās vecākus pieteikt savus bērnus vasaras drošības skoliņās, kas izveidotas sadarbībā ar AB.LV Sabiedriskā labuma fondu. Skoliņas programma paredz četru dienu laikā kopā ar Džimbu caur dziesmām, rotaļām, krāsošanu un rakstīšanu stāstīt un rādīt bērniem, kā pasargāt sevi nedrošās situācijās.

 

Rotaļu laukums Nordeķu parkā paredzēts ģimenēm ar bērniem līdz sešu gadu vecumam, un tā izveidē AB.LV Sabiedriskā labuma fonds ieguldījis 45 tūkstošus latu.

Šis rotaļlaukums, tāpat kā lielākais Rīgas centra rotaļlaukums Esplanādē ir AB.LV Sabiedriskā labuma fonda dāvinājums Rīgas pilsētai. Rotaļlaukumu atklās A/S Aizkraukles banka valdes priekšsēdētāja vietnieks Oļegs Fiļs, Rīgas mērs Jānis Birks un AB.LV Sabiedriskā labuma fonda priekšsēdētājs Mareks Indriksons.