Viņš ir kas vairāk par draugu, tēvu, vīru....

Viņš ir kas vairāk par draugu, tēvu, vīru....

25. Jan 2012, 00:50 nosiguldas nosiguldas

Mums katram blakus ir cilvēks, kas parasti dara vairāk nekā to no viņa prasa, vienkārši tapēc ka viņš tāds ir . Vienam tā ir omīte, citam tuvs draugs, manā ģimenē ir kāds ļoti īpašs cilvēks ,par kuru gribu pastāstīt. Šoreiz tas nebūs mans vīrs un mana mamma, tas būs cilvēks, kam nav tiešas radniecības ar mūsu ģimeni. Bet neskatoties uz to, es viņu pazīstu divdesmit gadus un viņš mums ir vairāk kā draugs, vairāk kā brālis.

 

Ir cilvēki, kas redz, dzird un jūt vairāk kā citi, tāds ir Jānis.

 

 

Mēs iepazināmies, kad es jau viena audzināju savus divus mazuļus. Ķristiānai bija nepilns gads,, Edgaram četri.  Viņš bija māsas draugs un gribēja būt viņas vienīgais vīrietis. Es jau tad viena cīnījos ar visām problēmām, kuras skar vientuļās māmiņas, bija arī tā, ka maizīti pirkām tikai nākošā dienā, kad saņēmu naudiņu. Jānis no pirmās dienas bija, kas ļoti jauks mūsu dzīvē. Viņš ir bijis Kikai tēva vietā un Edzim labs padomdevējs. Viņš varēja tāpat vien ieskriet ciemos uz kafiju ar produktu maisiņu, zinot, cik mums iet grūti. Viņš ir kopā ar mums priekos un bēdās, es nevaru iedomāties mūsu ģimenes dzīvi bez viņa.

 

 

Jānis nekad nav prasījis neko dot pretī, es neesmu dzirdējusi pārmetumus. Es zinu, ka tas ir cilvēks uz kuru varu paļauties jebkurā dzīves situācijā. Kad gaidīju Katrīni, otrā grūtniecības mēnesī gandrīz pazaudēju savu mazulīti. Tā bija brīvdiena, pie ārsta netieku, zāles ir tikai uz receptēm. Jānim nekas nebija jāskaidro, pēc stundas viņš jau bija pie mums un tagad Katei ir jau trīs gadi. Un tā ir vienmēr visās situācijās.

 

 

Viņš ir izaudzinājis arī māsas meitu un savā dzīvē palicis viens, viņam esam mēs un mums viņš. Pateikt paldies būtu nepateikt neko. Viņš ir pavisam vienkāršs cilvēks ar lielu, atklātu sirdi. Viņš ir mūsu ģimenes sargeņģelis un vienkārši jauks cilvēks, kuru mēs visi mīlam.

 

"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" 3.kārta:

Tētu vai Mīļo un tuvo cilvēku nedēļa! Piedalies!

IESŪTI SAVU BLOGU KONKURSAM ŠEIT!

26. Jan 2012, 11:58

Cik labi, ka uz pasaules ir tik labsirdīgi un atsaucīgi cilvēki😀