Video tiešraides ar labākajiem speciālistiem: gaidām atsauksmes

Video tiešraides ar labākajiem speciālistiem: gaidām atsauksmes

17. Apr 2012, 12:00 Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs

Par video tiešraidēm doma mums jau bija sen - tik daudz speciālistu un tik daudz tēmu, ko parādīt par māmiņām svarīgām tēmām, ka to nemaz mūsu pusstundas garajā ik nedēļas TV raidījumā nevar ielikt! Arī jūsu jautājumu ir tik daudz un atbildes - ai, kā prasās.

Tāpēc izlēmām izmēģināt un piedāvāt mūsu mīļajām www.maminuklubs.lv portāla lietotājām superīgu iespēju - skatīties Online tiešraides pārraides, kuros būtu tiešās translācijas no mūsu pasākumiem, speciālistu intervijas, reāli padomi.

Pats galvenais knifiņš, kas būtu šādās tiešraidēs - jūs varat uzdot savus aktuālos jautājumus un saņemt atbildi pa tiešo no speciālista. Tas, ko nekad nevar izdarīt, skatoties TV!

Aicinu jūs šodien plkst 13:00 pie datorekrāniem uz speciālu raidījumu, kas būs veltīts dzemdībām - izskatīsim ūdensdzemdības, izrunāsimies ar vecmāti, ielūkosimies pašos svaigākajos ūdensdzemdību kadros. Piedalieties šajā pārraidē -gan komentējot, jautājot, gan daloties ar savu pieredzi. Bet pats galvenais, ko es vēlos jums lūgt - novērtējiet šo video tiešraižu māmiņām formātu - kā jums tas patīk? vai vēlētos ko tādu regulāri? cik ērti bija piedalīties tiešraidē? kas patika, kas ne tik?

Šobrīd esam vēl testa režīmā, tāpēc jūsu atsauksmes par šo portāla jauninājumu ir ļoti ļoti būtiskas!

Arī turpmāk tiksimies īpašajos portāla tiešraides raidījumos, sarunās, kuras vadīs Māmiņu Kluba TV raidījuma redaktore Kristīne Virsnīte. Rakstiet arī mums, par kādām tēmām vēlētos turpmāk šos online raidījumus!

p.s. uhh, mums ir pirmizrādes satraukums un pilna sirds ar cerību, ka tas būs ļoti noderīgi!

 

Sandija, Māmiņu Kluba veidotāja

sandija@maminuklubs.lv