Veselīgie kārumi- sausmaizītes

09. Jul 2010, 20:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņas Ilzes ģimenē veselīgais kārums ir sausmaizītes, ko grauž visa ģimene. Vai Tu esi pagaršojusi?

 

Mēs esam iecienījuši sausmaizītes! Tās ir ļoti gardas, turklāt arī veselīgas! Un izvēlamies mēs Savējās :) Latvijā ražotās! (Izdevniecības Žurnāls Santa akcijā bija raksts par šo firmu) - Mario sausmaizītes.

 

Sausmaizītes ir daudz un dažādas, mēs ļoti esam iecienījuši rudzu, kviešu, kliju, griķu un rīsu. Ideāla kā uzkoda, neko vairāk nemaz nevajag tādos mirkļos, kad gribas uzkost kaut ko gardu, bet veselīgu. 

 

Turklāt sausmaizītes ātri kūst, līdz ar to arī mazā māsa no 8 mēnešiem tiek pie savas maizītes, ko palēnām, kārtīgi apēd, un dikti priecājas, ka arī viņa var dabūt to pašu, ko brālis. 

 

Ja nekad neesat tādas garšojuši - pamēģiniet! :) Es arī pirms pusotra gada neticīgi raucu uzacis, bet, redzot, kā manam puisītim tās garšo, bija man arī jānogaršo, un IR LABAS! :) Nu mēs esam sausmaizīšu fani un iesakām visiem. Kad RIMI ir akcijas, tad vienu iepakojumu var nopirkt par 50 santīmiem, un tad mēs iepērkam rezerves, jo sausmaizītes var stāvēt (ja viņām atļautu stāvēt... jo mums tās pazūd diezgan ātri.)

Piedalies arī Tu konkursa "Manas ģimenes veselīgie kārumi" konkursā un laimē kasti ar 60 veselīgajiem Elovena cepumiem!

6

 

Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

06. Nov 2009, 14:46

uiii Ilzēn cik forša tev beibīte!!!!
Un maizītes arī garšoja,....")")")

06. Nov 2009, 09:54

jā šīs ir labas😀