Vējainās nedēļas balvas. Sanāciet, sanāciet!

Vējainās nedēļas balvas. Sanāciet, sanāciet!

16. Feb 2012, 21:59 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Nu tiešām šī nedēļa daudzviet pie mums ir vējaina, gandrīz gribas citēt bērnu dziesmiņu par lāci, kurš tā krāca, ka priežu gali līgojās. Bet nu, siltā un saulainā laika gaidās, sāksim dāvanu dalīšanu! Jūs taču esat ar mieru, vai ne?

 

Sāksim ar savdabīgo – Personīgās pieredzes sadaļā māmiņa ANIYA padalījās ar sava dēla piedzīvojumiem ar zirnekli!

 

Uhh, pat pieaugušiem bail no zirnekļiem, vai ne? Bet, paldies, Aniya, par to, ka atradi laiku, lai arī Mūs, savā ziņā, iesaistītu šajā piedzīvojumā! Gaidīsim nākošos Jūsu ģimenes piedzīvojumus!

Aniya saņem Vendem minerālūdeņu komplektu!

Foto ir tikai ilustratīva nozīme

VENDEN dabīgais minerālūdens tiek iegūts Gaujas Nacionālajā parkā – vietā, kur kādreiz atradās pazīstamā ūdens dziednīca “Cīrulīši”. Šo premium klases minerālūdeni var lietot neierobežotā daudzumā, pateicoties zemai mineralizācijas pakāpei un optimālai minerālvielu kombinācijai.

Laižam tālāk! Komentāriem pilnas bērnudārznieka gaitas uzsācis Rolly dēliņš Artuss:

Rolly ģimenē šis nav vienīgais jaunums, kā mēs zinām, tāpēc tālāk viņa pārstāvēs ne tikai pirmsskolnieku sadaļu, bet arī topošo māmiņu klubu, ar ko arī apsveicam!

Dāvinām mazajam pirmsskolniekam mašīnīti!

EKO koka automašīna. Vieglais ar vienu logu un mucu. Izmantojams gan kustību attīstībai, gan skaitļu un formu apguvei. Paredzēts bērniem no 1 gada vecuma. Izgatavots no oša un bērza koka, apstrādāts ar ekoloģiski tīru linsēklu eļļu savienojumā ar Latvijas bišu vasku, detaļu stiprināšanai izmantota līme, kura atbilstoši ES standartiem ir atzīta par drošu izmantošanai bērnu rotaļlietās. Dabīgs produkts, ražots Latvijā, ražotājs SIA “Lotes Toys”. Produkts ir izgatavots no koka un, ņemot vērā koka faktūras un krāsas īpatnības, var atšķirties no fotogrāfijā redzamā parauga.


Mazo staigātāju klubiņu lepni pārstāv Avenes dēliņš Ernests, ar kura gaitām ceram iepazīties arī turpmāk:

 

Avene, neturi Jūsu jautros, interesantos piedzīvojumus zem pūra! Gaidīsim Tevi rakstnieku rindās arī turpmāk! :) Dāvinām Tev kastaņetes no Lotes Toys!

 

Mīļās, ir vērts dalīties ne tikai ar to, ko iegūstat Māmiņu Kluba Vecāku skolā kā sev derīgu informāciju, bet aicinām dalīties arī mammas, kas citur Latvijā apmeklē kādus interesantus kursus, nodarbības, pastāstiet par tiem arī Mums!

 

Bet, šajā sakarā, par dalīšanos savos pozitīvos iespaidos paldies sakām tev, Ulula, kas mums pastāstīja, kas notiek nodarbībā „Jaundzimušā aprūpe”!

Ulula saņem Sanaset Baby vienreizējos paladziņus!

 

Uz interesantu Dienas diskusiju aicināja BAAIBA,

 

Baaiba, paldies par to, ka ļāvi Mums iesaistīties pļāpās par saldumu došanu mazuļiem un dāvinām Tev grāmatu!

 

Gadagrāmata bērniem "Urdaviņa" - vērtīga grāmata visai ģimenei, apkopoti un sakārtoti pa gadalaikiem visi latviešu svinamie svētki un godi. Plašs informācija par gadalaiku norisēm dabā un sadzīvē.Daudzveidīgs, tematiski izkārtots literārais un vizuālais materiāls.

 Grāmatu piedāvā izdevniecība "Annele"

Bet pārējās, mīļās, gaidīsim ko interesantu, savdabīgu, atšķirīgu, rokdarbu, recepšu, piedzīvojumu, pieredzes pilnu arī no Jums! Nu tad – līdz nākošai reizei!

 

Balviņas aicinām izņemt līdz 14.maijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)!

Kristīne

 

Ar šiem  produktiem vairāk varēsiet iepazīties arī izstādes Ražots Baltijā 2011 laikā no 15. – 17. aprīlim Skonto hallē!

 

www.razotsbaltija.lv

14. Apr 2011, 21:21

oi, man ar pārsteigums.
uzreiz garīgais uzlabājās.

paldies liels.
Ernestam diktam patīk skanošas rotaļlietas. Varēs kastaņetot uz nebēdu.

saulux10 saulux10 14. Apr 2011, 19:25

sveicu 😉

taschinka taschinka 14. Apr 2011, 17:34

Sveicieni 😀 🌷 🌷 🌷 🌷

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 14. Apr 2011, 16:40

Saimniecībā noderēs 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 14. Apr 2011, 16:05

Feinākās dāvanas taču ir kā pārsteigums, vai ne😀?

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 14. Apr 2011, 14:04

🌷 🌷 🌷

veesma veesma 14. Apr 2011, 13:17

🌷 🌷 🌷

14. Apr 2011, 13:14

Apsveicu mammītes 🌷 🌷 🌷