Vasarai esmu gatava!

Vasarai esmu gatava!

28. Apr 2011, 17:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Arī es esmu gatava dalīties savos iespaidos par jauno pretcelulīta līdzekli Cellulase.

Tā kā šī vasara solījās būt karsta, nolēmu tā laicīgi sagatavoties un “savest sevi kārtībā”.            

 

Ņemot vērā, ka nav jau vairs 15, pat ne 20, un ir jau bērniņš, grozies kā gribi, ja tā īsti nerūpējies par savu ādu, tad dažādi nesmukumi liek par sevi manīt. Un viens no tiem ir sievietes bieds – celulīts.

 

Novērtējot savas kājas, secināju, ka arī mani Tas ir “piemeklējis”. Darbā noskaidroju, ka ir parādījies pavisam jauns produkts: Cellulase, un meitenes par to ir sajūsmā. Nolēmu pamēģināt!

 

Man tā īsti nav ar ko salīdzināt, bet pirmā doma bija, ka tas varētu būt lipīgs, ar zāļu aromātu, vārdsakot, nekas patīkams.

 

Es biju ļoti pārsteigta par šī līdzekļa patīkamo smaržu. Man tā asociējas ar citrusaugļiem, svaigumu, vasaru...ļoti patīkama un atsvaidzinoša.

 

Kad līdzekli “uzspiedu” uz rokas, sapratu, kāpēc to dēvē par sprakšķošajām putām – tās tiešām sprakšķ ;) Uzziedu uz kājām...un...dāmas...tā bija tik patīkama sajūta...putas ir ļooooti atvēsinošas, viegli uzklājamas un ar patīkamu aromātu.

 

Ko gan vēl var vēlēties!? Efektu! Jau pirmajā dienā sapratu, ka efektam jābūt, jo pēc putu iesmērēšanas āda kļuva tik maiga un zīdaina, kā mazam bērnam – un es nepārspīlēju!

 

Tā kā neesmu pedante, un nesekoju instrukcijām, putas iesmērēju tikai 1 reizi dienā.

 

Tagad ir pagājis mēnesis, un pārmaiņas ir acīmredzamas. To var apstiprināt mans vīrs!:) Āda ir kļuvusi daudz gludāka, maigāka un skaistāka.

 

Dāmas, ja jūs vēl neesat izlēmušas, kādu pretcelulīta līdzekli lietot, iesaku, pamēģiniet Cellulase!

Sandra

 

Gludākai ādai - cīņā ar ceululītu

6

 

PĒRC MĀMIŅU KLUBA INTERNETA VEIKALĀ!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 07. Jul 2010, 14:20

Nuuuu- rebeka, ir jau risinājums- iesūti savus skaistumkopšanas knifiņus- zinu, ka Tev tādi ir daudz- un tad jau varbūt paveicas 😀