Valdis Zatlers atlaiž Saeimu: ko tu par to domā?

Valdis Zatlers atlaiž Saeimu: ko tu par to domā?

27. Mar 2012, 10:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šķiet, šīs nedēļas skaļākais notikums noteikti bija sestdienas vakarā LTV1 pārraidītā Valsts prezidenta Valda Zatlera runa, kurā viņš pauda savu viedokli, ka neatbalsta oligarhu dominējošo ietekmi Latvijā un izpildvarā, tādēļ prezidents atlaiž Saeimu. Ko tu par to domā?

 

Kā tu vērtē šo prezidenta sperto soli? Esi gatava jūlija beigās doties uz referendumu, lai atbalstītu prezidenta lēmumu? Tu balsosi par vai pret Saeimas atlaišanu? Kādēļ? 

 

Kādai, tavuprāt, būtu jābūt Latvijai, lai tajā mēs visi dzīvotu laimīgi un harmoniski? Lai pie mums mājās uz visiem laikiem atgrieztos tie aizbraukušie, kas šobrīd apstākļu spiesti strādā kaut kur ārzemēs?

 

Un galvenais, ko, tavuprāt, vajadzētu darīt, lai mazinātu oligarhu ietekmi Latvijā? Tā vispār ir tik liela, kā par to runā?

 

Aicinām izteikt arī savu viedokli!

30. May 2011, 13:18

Es atbalstīšu prezidenta lēmumu un balsošu par saeimas atlaišanu. Ļoti ceru, ka par prezidentu neievēleš A.Bērziņu! Vai kaut kas mainīsies to rādīs laiks, bet nevar darīt šādas lietas saeima un netik nekādi par to sodītiem😉 Tomēr kaut kas bija jādara un šoreiz tam p-tu pielika Zatlers. Es ar daudz neinteresējos par politiku , bet kad ir šāds lēmums jāpieņem tautai , tad es nepalikšu vienaldzīga! Es uz visām vēlēšanām un referendumiem utt. Esmu bijusi tāpat arī mans vīrs! Es eju kaut vai tāpēc , lai vēlāk neko nenožēlotu, ka nepiedalījos kaut kādos savas valsts svarīgos notikumos.
Tomēr mums ir arī pienākumi ne tikai tiesības!