Vai nelaimīgiem partneriem vajadzētu palikt kopā bērnu dēļ?

Vai nelaimīgiem partneriem vajadzētu palikt kopā bērnu dēļ?

25. Aug 2010, 23:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ne bieži, bet gadās, kad šķiršanās tiek atlikta atkal un atkal tikai tāpēc, ka partneri tic- tā bērniem būs trauma. Jā, būs trauma, bet vai dzīvot kopā bez mīlestības ir labāk?

 

- Vai nelaimīgiem partneriem vajadzētu saglabāt savu laulību tikai bērnu dēļ?

- Kādi apsvērumi jums liktu izšķirties par šķiršanos, ja arī ģimenē augtu bērns?

 

Iesaki savu tēmu diskusijai arī Tu, rakstot uz kristine@maminuklubs.lv!

ultry ultry 04. Jan 2010, 13:02

Es uzskatu, ka nav veerts palikt kopaa tikai mazaa deell. Tas tikai veel vairaak traumee beernu, ja vinnam jaaredz un jaadzird kaa mamma ar teeti striidas

06. Dec 2009, 16:20

Jā,nu mēs arī piederam pie tiem laimīgajiem(nu jau 8 gadus) 😀
Piemēram mana māsa šķirās no vīra,kad mazajai bija gads-un,manuprāt,tas bija ļoti pareizs lēmums,jo mazā visu laiku redzēja strīdus un kašķus-māsas meitiņa pat dažrei zpalika pie mums,lai nav jāredz kā vecāki strīdas.Es tik ceru,ka viņa vēl bija maziņa un to neatcerēsies.Bet tagad viņai dzīve daudz mierīgāka,lai gan vecākiem joprojām nav draudzīgas attiecības.
Es gan arī nesaprotu kā divi mīloši cilvēki,kas apprecējās radīja bērnu-tagad var būt par ienaidniekiem...

04. Dec 2009, 18:25

Nu protams,ka nav jādzīvo bērna dēļ kopā-tas nozīmē pazaudēt sevi.Skaidrs,ka ir labi bērnam augt pilnā ģimenē,bet ja neizdodas-labāk šķirties.Bērns nedrīkst redzēt strīdus.

04. Dec 2009, 16:24

pilnigi piekritu ka del berna nav jabut kopa ar nevelamu vai nemilamu cilveku. berns jau ta pat jut .ari attieksme uzreiz mainas

04. Dec 2009, 16:00

laimīgs bērns=laimīgi vecāki

Ja kopā abi nav laimīgi, bērns to jutīs un cietīs vēl vairāk nekā no tās pārejošās bēdas, ko jāpārdzīvo, kad vecāki šķiras. Ir jāšķiras, lai atkal būtu laimīgi katrs savā personiskajā dzīvē.