Uzsākam konkursu „Kā sastādīt dārzeņu un augļu ēdienkarti veselai nedēļai?”

Uzsākam konkursu „Kā sastādīt dārzeņu un augļu ēdienkarti veselai nedēļai?”

16. Jul 2012, 19:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien uzsākam pēdējo – ceturto – konkursu „Kā sastādīt dārzeņu un augļu ēdienkarti veselai nedēļai?”, kampaņas „Ēdīsim dārzeņus un augļus 5X dienā” ietvaros. Iesūti savu svaigu dārzeņu un augļu ēdienu ēdienkarti, un laimē gardas balvas no „Very Berry” dabīgo ogu sulām vai „Baltijas dārzeņiem”!

 

Noteikti jau esi pamanījusi, ka visu septembri, katru nedēļu Māmiņu Klubā notiek recepšu konkursi. Vēl vari pagūt piedalīties pēdējā – ceturtajā no tiem, un būt viena no laimīgajām, kura nobaudīs „Very Berry” dabīgās ogu sulas vai „Baltijas dārzeņu” sarūpētās rudens veltes!

Very Berry – dzimis un audzis Latvijā. Tavai un tavu mīļo veselībai un labai pašsajūtai. Katra mazā oga ir uzkrājusi zemes spēku, saules enerģiju un sala rūdījumu, tieši to, kas katram no mums ir vajadzīgs, lai kļūtu mazliet labāki un veselāki.

 

Kas jādara, lai piedalītos konkursā un laimētu „Very Berry” 3 sulu komplektu vai „Baltijas dārzeņu” saimniecības rudens veltes? Ieskaties noteikumos un iesūti savu receptīti!

1. Ceturtās nedēļas konkursā aicinām vecākus, kuriem ir radošas idejas, kā saplānot BĒRNA ĒDIENKARTI NEDĒĻAI tā, lai tajā ik dienas tiktu iekļauti gan svaigi dārzeņi, gan augļi, iesūtīt savas ēdienkartes!  


2. 
Jau nākamajā nedēļā, 3.oktobrī, paziņosim, kuri laimīgie tiks pie „Very Berry” 3 dabīgo ogu sulu komplekta un rudens velšu kastes no „Baltijas dārzeņu” saimniecības. 

 

Uzzini vairāk par gardajām balvām: 

 

"Very Berry" ir SIA „Lienama Alūksne” dabīgo ogu produktu zīmols. Patlaban uzņēmums apsaimnieko 22 ha dzērveņu, 20 ha melleņu un 15 ha aveņu.  Papildus ogu audzēšanai uzņēmums ir izveidojis arī dabīgo dzērienu ražotni. Dabiskums ir vissvarīgākā "Very Berry" pamatvērtība!

"Very Berry" piedāvājumā ir dabīgas ogu sulas (dzēveņu, melleņu, aveņu, upeņu un aroniju). Atšķirībā no sulām, kas aizņem lielāko veikalu plauktu daļu, "Very Berry" sulas tiek iegūtas nevis no sulu koncentrāta, bet gan mehāniski izspiežot ogas, saglabājot ogu vērtīgās īpašības. Sulām netiek pievienots cukurs, pārtikas konservanti, krāsvielas un aromatizētāji, tāpēc tas ir dabisks, veselīgs un vitamīniem bagāts pārtikas produkts.

"Very Berry" piedavājumā ir arī morsi (cidoniju, dzērveņu, aveņu un upeņu) un sīrupi (cidoniju, dzērveņu un aveņu). Visa "Very Berry" produkcija tiek ražotas tikai no Latvijā audzētām ogām. Fasēšanai tiek izmantots stikla iepakojums, kas nereaģē ar  produktu bioloģiski aktīvajām vielām.  

"Very Berry" produktus – sulas, morsus, sīrupus un svaigās ogas var iegādāties  lielākajos Latvijas veikalos - Rimi, MaximaXXX un Prisma.

www.veryberry.lv
www.draugiem.lv/veryberry

 

 

Savukārt,  „Baltijas dārzeņu” saimniecība konkursa uzvarētājiem katru nedēļu dāvinās 7 kilogramu dārzeņu (burkānu, gurķu, sīpolu un citu).  

 

SAVU RECEPTI IESŪTI ŠEIT!


mamma27 mamma27 30. Sep 2011, 09:27

ēdienkarte daļēji gatava-tik ātrāk par rītdienu neizdosies nosūtīt,jo vēl labojumi😀