Uzmanību: Slingā var nosmakt bērns!

15. Dec 2010, 13:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noskaties šo video, apmēram vidus daļā parādīts, kā jaundzimušā nēsāšana slingā var izraisīt bērna smakšanu vai nopietni apgrūtināt elpošanu!

 

Kādas amerikānietes 7 dienas vecais jaundzimušais nosmok slingā!

17. Mar 2010, 12:14

Te vienā komentārā tik aminēts,ka arī autosēdeklis ir kaitīg sbērnam-nu taisni smiekli nāk....Padomājiet,kas ar to bērnu var notikt,ja viņš nebūs autosēdeklī.....

16. Mar 2010, 21:04

VIENMĒR UN VISUR BĒRNAM VAJAG PIEVĒRST PASTIPRINĀTU UZMANĪBU,JO NEVIENS NAV NE NO KĀ PASARGĀTS.Ja mēs vienmēr piedomājam pie savas un mazuļu drošības domāju,ka risks samazinās.

16. Mar 2010, 07:34

cik esmu lasījusi un dzirdējusi tv, slings tik maziem bērniem vispār nav lietojams. es nelietoju un nekad arī neesmu taisījusies lietot slingu. nevieš man uzticību slings... arī ķengursomas ne.

Muuna Muuna 16. Mar 2010, 00:20

man pašai gan nav slinga, bet vienmēr licies kā ļoti ērts veids kā nesāt zīdainīti un tā domāju arī vēl tagad. Man šķiet, ka vienkārši ir vajadzīga ļoti liela uzmanība uz bērnu un, ka nēsājo bērnu slingā pašai mammai rodas it kā maldīga drošības sajūta - bērns iekšā un drošībā, tajā pašā laikā arī rokas mammai brīvas un var viegli "piemirst" lieku reizi pārbaudīt kā viņš tur iekšā jūtas.

15. Mar 2010, 23:49

Problema nevis slinga,bet mamas kuras nelasa ne instrukcijas, ne litiraturu. Tagad ir visadas njdarbibas ka PAREIZI likt mazuli slinga, daudz informacijas, pat instrukcijas ar bildem. Diemžel daudzi ieraugot kaut ko - neperk,ieliek, pec tam brinas. Pie visa ir japieiet ar galvu! Un tas attiecas uz visu!
inese24gv ! Ja bernu pareizi likt slinga nekadas problemas nebus. Starp citu rati eksiste kadus 200 gadus, bet slingi jau kopš paša sakuma. Gandriz visas Indijas sievietes izaudzinaja berbu slingos! Tad nu visa indija ir ar mugurkauli problemam? 😃😃😃
P.S. Atvajnojos par gramatiskam kļudam ☹

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Video tieši stāstīts par jaundzimušo risku

15. Mar 2010, 21:40

Šausmas. Es gan saviem bērniem slingu neizmantoju,kad bija mazi,bet tagad jau tie ir populāri.