Uz Ratiņu parādi pieteikušies 122 dalībnieki! Uz tikšanos ģimeņu svētkos 31.oktobrī!

Uz Ratiņu parādi pieteikušies 122 dalībnieki! Uz tikšanos ģimeņu svētkos 31.oktobrī!

05. Sep 2011, 13:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pieteikšanās Lielajai Rīgas Ratiņu parādei ir beigusies! Paldies visiem 122 dalībniekiem, kuri izteica vēlmi piedalīties Lielajai Ratiņu parādei!

 

Pirmo reizi Rīgā, 31.oktobrī jaunā tirdzniecības centra „Galleria Riga” pirmajā stāvā notiks „Lielā bērnu Ratiņu parāde”.

11:30 Ratiņu parādes dalībnieku reģistrācija tirdzniecības centra pirmajā stāvā

12:00 Ratiņu parādes starts

13:00 Mazo talantu koncerts un cienasts par godu šiem skaistajiem svētkiem

14:00 Apbalvošana  

Līdz šim Rīgas Ratiņu parādei pieteikušies jau 122 dalībnieki!

 

Pasākuma vadītāja - Māmiņu Kluba redaktore Kristīne Virsnīte.

 

„Šī būs pirmā Ratiņu parāde Rīgā - sirsnīgs, ģimenisks un pozitīvām emocijām pilns pasākums! Pasākums solās būt grandiozs ar unikāliem foto un video mirkļiem, jo kā liecina mūsu iepriekšējā pieredze, organizējot Ratiņu parādes citās pilsētās, vecāku izdoma ir patiesi apbrīnas vērta. Ratiņu parādē ratiņi pārvēršas līdz nepazīšanai – tie pārtop kosmiskajos kuģos, pasaku karietēs un spilgtos pasaku tēlos. Esam jau ielūkojušies, kā vecāki gatavojas Ratiņu parādei, tāpēc varam solīt aizraujošus mirkļus”, stāsta Sandija Salaka, Māmiņu klubs vadītāja.

 

Pēc ratiņu parādes skatītājus un dalībniekus priecēs aizkustinošs mazo talantu koncerts, kurā katrs no tiem izpildīs divas dziesmas. Jautra atmosfēra, mūzika un bērnu smiekli – to visu redzēsim un dzirdēsim jau šosvētdien Galleria Riga.

 

Ratiņu parāde ir „Māmiņu klubs” tradīcija, kas dalībniekus un līdzjutējus pārsteidz ar krāšņiem ratu rotājumiem un vēlreiz liek pārliecināties, ka vecāku radošajai izdomai nav robežu. Līdz šim Māmiņu klubs šādus pasākumus rīkojis Rēzeknē, Daugavpilī un Cēsīs pēc vecāku ierosinājuma un izvērties par krāšņu karnevālu. Piedalīties Rīgas lielajā Ratiņu parādē aicināta ikviena ģimeni, kuras īpašumā ir bērnu ratiņi.

 

Pārsteigumus ratiņu parādes dalībniekiem būs sarūpējis arī Māmiņu kluba lieldraugs „Huggies”. Par cienastu gādās “Iļģuciema maiznīca konditoreja” un AS “Valmieras piens”, būs arī aizraujošas spēles mazajiem skatītājiem ar iespēju laimēt interesantas balvas. Ģimenes sacentīsies arī par simpātiju balvām no jaunā tirdzniecības centra bērnu preču veikaliem „Leny Tomy Factory”, „Maijiņa”, „Pampolino”, „Hello Kitty” un bērnu un rotaļu laukuma „Ciemos pie pasakas”, kā arī veikaliem „RIMI”, „TIGER” un „Globuss”.

 

Vērot pasākuma norisi aicināts ikviens interesents. Pasākumā gaidīti gan rīdzinieki, gan ģimenes no citām Latvijas pilsētām.

 

 

Pasākumu atbalsta:

 

 

6
{smallpic:4}
{smallpic:5}
Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

ivetka

Nē, tas ir jaunais tirdzniecības centrs, kas atrodas uz Dzirnavu/Brīvības stūri