"TV3""un seriāla "Neprāta cena" veidotāji vienojas par sadarbību

"TV3""un seriāla "Neprāta cena" veidotāji vienojas par sadarbību

13. Jan 2010, 20:27 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

TV3 ir gods un prieks paziņot, ka televīzija ir radusi iespēju radīt Neprāta cenas otro daļu. TV3 ir vienojusies par sadarbību ar radošo grupu un otrās daļas veidošana tiks uzsākta vistuvākajā laikā.

"Esam gandarīti par vienošanos ar tautā iemīļotā seriāla veidotājiem un aktieriem, un skatītāju iecienītā seriāla otrā daļa jau drīzumā priecēs skatītājus TV3 ekrānos," prieku pauž TV3 ģenerāldirektore Baiba Zūzena. "Šajā laikā, kad cilvēkiem īpaši nepieciešams optimisma avots un patīkamas emocijas, jo īpaši priecē iemīļoto tēlu atgriešanās un iespēja sekot stāsta turpinājumam. Tauta grib seriālu un TV3 saka - seriāls būs!"

Režisore Inta Gorodecka: "Izjūtu patiesu atvieglojumu, ka varu visiem līdzjutējiem – skatītājiem un komandai, skaidri paziņot, ka Neprāta cenas otrā daļa būs! Pateicoties skatītāju atbalstam un TV3 atsaucībai un gatavībai investēt līdzekļus, tagad ir droši zināms, ka darbs neapstāsies un varēsim priecēt skatītājus!" Komanda ar režisori Intu Gorodecku priekšgalā drīzumā uzsāks darbu pie otrās daļas veidošanas.

Lai uzzinātu jaunāko informāciju par Neprāta cenas otrās daļas veidošanu, sekojiet jaunumiem TV3!

Prieks kopā būt!



Preses relīze 
LETA 

04. Feb 2009, 13:59

jauka ziņa

04. Feb 2009, 12:06

Sveiciens ar atgrešanos😀