Trūkst elementārākais- pārtika!

Trūkst elementārākais- pārtika!

25. Oct 2010, 18:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pagājušajā piektdienā Māmiņu Klubs viesojās Aucē, lai aizvestu saziedotās mantas Auces daudzbērnu ģimenei, tāpēc šodien aicinājām uz nelielu sarunu Auces Bērnu invalīdu biedrības priekšsēdētāju Māru Hincenbergu.

9

Māra Hincenberga vidū

Kā šodien klājas daudzbērnu ģimenei?

 

Šodien, pateicoties visas Latvijas mīļu cilvēku atsaucībai, klājas labi un arī jaunā māmiņa Elīna jūtas daudz labāk. Ģimene ir iekārtojusies pagaidu dzīvoklī, nu ir sagādātas drēbītes, gultiņas, pārtika. Noteikti nevar salīdzināt, kā bija pirmajās dienās un kā ir tagad. Turklāt, drīzumā gaidāms priecīgs notikums- Elīnai piedzims 4.bērniņš!

 

Kas vēl ir nepieciešams? Zinām, ka Aucē ir vairākas ģimenes, kurām ir vajadzīga palīdzība.

 

Jā, vajadzības ir ļoti daudziem cilvēkiem. Pašreiz 86 ģimeņu ir manā aprūpē, starp kuriem daudziem vecākiem nav darba un bērniem nav nokārtotas invaliditātes pensijas, lai gan bērni ir ar īpašām vajadzībām.

 

Vajadzīgi gan apavi, apģērbi, gan pats elementārākais- pārtika. Pirms kāda laika studentu korporācija „Tērvete” ziedoja pārtiku un sanāca, ka katra no šīm ģimenēm saņēma 7 pārtikas produktus un viņi bija neizsakāmi laimīgi, jo bieži negadās, ka biedrība var palīdzēt visām ģimenēm.

 

Tāpat svarīga būtu arī pārtika bērniem, kuri ir slimi ar celiakiju, jo šo īpašo pārtiku, ko bērni drīkst ēst, nevar iegādāties ne Aucē, ne Auces apkārtnē un ir vajadzīgs vest no Rīgas.

 

Esam ļoti pateicīgi visiem, kas atsaucās palīdzības saucienam!

 

LIELS PALDIES VISIEM!

 

Ja arī Tu vēlies palīdzēt, zvani M.Hincenbergai pa telefonu 26236558.