Tētis Jānis testē Parazeet pretodu līdzekli

Tētis Jānis testē Parazeet pretodu līdzekli

15. Apr 2011, 13:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Odi šogad ir liels traucēklis mierīgai atpūtai pie dabas.

Mans dēls pat brīvdienās iemācījās pateikt vārdu Ods (viņš to izrunā O___dssssssss).

Tas ir pavisam jocīgi, jo līdz šim viņš visus vārdus veidoja tikai no 2 burtiem!

www.maminuklubs.lv/veikals

{smallpic:1}

Tā kā Māmiņu kluba veikalā ir iespēja iegādāties pret odu līdzekli Parazeet, nolēmu to pa garajām brīvdienām pārbaudīt arī uz savas ādas.

 

 

Uzpūtu Parazeet uz rokām un kājām, sasmērēju seju un kaklu, un gāju medīt odus vietās, kur to ir visvairāk, lai tiešām pārliecinātos vai šis līdzeklis ir efektīvs.

 

 

Neesmu drošs, vai tiešām Parazeet darbojas 6 stundas, kā rakstīts aprakstā, tomēr ļoti ilgu brīdi man neviens ods pat virsū neskatījās. Viņi tik nolidoja gar mani, apskatījās un laidās citur.

 

 

Nebija jau tā, ka man vispār neviens ods neiekoda, jo slinkums darīja savu un visas atsegtās ķermeņa vietas nenoklāju laicīgi, jo domāju, ka vienreiz uzpūtīšu un visu dienu mierīgi staigāšu. Tomēr varu teikt atklāti – odi šajās brīvdienās man nebija problēma.

 

 

Slikti tikai, ka es vienīgais lietoju Parazeet, jo pārējie ģimenes locekļi tika sakosti. Nav jau ļaunuma bez labuma, jo guvām pārliecību par to, kurš līdzeklis ir labs un kurš ne pārāk.

 

 

Ļoti patika arī Parazeet smarža, kas nepavisam neatgādināja ierasto pret odu līdzekļa aromātu.

 

 

Salīdzinot ar citiem pret odu līdzekļiem, kurus vairumā var nopirkt lielveikalos, Parazeet cena ir lielāka, tomēr pēc pieredzes varu teikt, ka kvalitāte arī ir neapšaubāmi labāka.

 

 

Tā kā iesaku pārāk neklausīties manī, izmēģināt pašiem un pārliecināties par Parazeet efektivitāti.

 

Lai Jums jauki vakari ar ģimeni un bez odiem! 

 

 

Parazeet pretodu un pretērču līdzekļus tagad par labām cenām var pasūtīt ar piegādi uz mājām vai saņemšanu Klubā Māmiņu Kluba internetveikalā!

 

{smallpic:2}