Teddy Mountain piedzīvojums,kā tas notika un kā patika.Ieskaties!

Teddy Mountain piedzīvojums,kā tas notika un kā patika.Ieskaties!

14. Aug 2012, 19:48 saulux10 saulux10

Sveiki ;)

 

Arī mēs piedalījāmies Huggies Litle Walkers un teddy mountain rīkotajā akcijā,kur var laimēt neaizmirstamu piedzīvojumu teddy mountain veikalā,pagatavojot sev tīkamu rotaļlietu.Viena no Laimīgajām lozēm tika arī mums,mums tika dota iespēja piedzīvot Teddy mountain piedzīvojumu.

 

Bet lai tas būtu vēl aizraujošāks un interesantāks,Māmiņu kluba filmēšanas grupa piedāvāja  uzfilmēt šo piedzīvojumu rotaļlietas pasaulē un parādīt arī citiem,kā tur izkatās un kā mūsu mazā puķīte-Nikola piedzīvo šo piezīvojumu.

 

Uztraukums,jā arī tas bija un nekur neizpalika,kā nekā kameras priekšā pirmo reizi gozējāmies un nezinājām kas un kā,ko teikt vai neteik,bet bija ok,vis bija kārtībā.

 

Tātad par piedzīvojumu,ieejot veikalā,nezinājām kam pievērst skatienus,jo visapkārt ir skaistas un krāsainas mantas,arī mazā Nikoliņa to pamanījusi devās pie mantāmm, kuras saliktas vilcieniņu vagonos un pa vienai ņēma sev un mīļoja,piedāvāja gan tētim gan mammai.

 

Pēc ilgās rotaļlietu izvēlēšanās,kur paiet visilgākais laiks izvējējāmies Jenotu,pareizāk sakot izvēlējas meitiņa,mammai ar tēti patika arī citas mantas,bet galējo izvēli izdarīja meitiņa,jo tas taču ir viņas piedzīvojums.

 

Tālāk devāmies piepildīt Jenotu ar mīkstajiem pūku mākoņiem,kuru pildīšanā piedalījās ikviens,bet pirms tam izvēlējāmies sirsniņu,kuru sasildījām un ievēlējāmies vēlēšanos,pēc tam mammai tika tas gods spiest pedāli,lai pildītu mākoņus jaukajā jenotā un piepildītu to pilnu un apaļu.

 

Kad tas ir izdarīts dodamies izvēlēties skaņu,izvēlējāmies svilpienu,tad nu mums būs Jauks Jenots,kurš māk svilpt ;)

 

Tālāk devāmies izvēlēties apģērbu,izvēlējāmies ka tā būs meitene,tādēļ jāizvēlas bija meiteņu apģērbs.Paņēmām dažādus apģērbus un devāmies laikot jenotam,kā izskatās.Arī apgērbs tika izvēlēts,bet ko nu tagad.

 

Visbeidzot bija pienācis visatbilstošākais pienākums,jāizvēlas bija Jenotiņam vārds,nosaucām vienkārši par Jenota meiteni,devām solījumu rūpēties par Jenotu un būt priekos un bēdās ar viņu.

 

Kad apliecība bija izgatavota,tad dodamies pie kases,kur bērniņš pats var uzsēsties uz letes un noskanēt mantas kodu,Manta tiek ielikta skaistā Teddy mountain somiņā un tiek pasniegts sertifikāts mantiņai un to īpašniekiem.

 

Noslēgumā,pie mums buja atnācis pats Tedijs un sveica Nikoliņu ar mantas pagatavošanu,Nikoliīņai patika,bet bija nedaudz satraukusies,ko nu darīt,ar tik lielu lāci:))

 

Piedzīvojums kā tāds ir ļoti fantastisks ne tikai bērniem,bet arī vecākiem.Šeit var pagatavot skaistas dāvanas dažādām dzīves situācijām un svētkiem.

Šāds nu ir piedzīvojums rezultāts:

(Svārciņi nedaudz sarāvušies uz augšu :D )

 

Lai jauks piedzīvojums arī citiem bērniņiem un uz tikšanos raidījumā Māmiņu Klubs šo 7dien(30,oktobrī) plkst: 8:40 ,kurā varēsiet vērot mūsu jauko piedzīvojumu ;)

Baiba,Andris un Nikoliņa :)

 

saulux10 saulux10 27. Oct 2011, 21:27

gaidīsim ar prieku 😉 kādu zvēriņu pagatavojāt?

saulux10 saulux10 27. Oct 2011, 13:40

😉 biju uztraukusies,bet ceru ka to nevarēs manīt 😃