Sveicam ARIZONU ar SOFIJAS ierašanos

Sveicam ARIZONU ar SOFIJAS ierašanos

11. May 2012, 08:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šķiet, vēl nupat, nupat visas bijām tā gaidīšanas prieka liecinieces, bet te šorīt atceļo jauka ziņa - meitiņa ir sagaidīta!

Mazs cilvēks šodien iziet dzīvē, māt,
Un redzi – ļaudis skatās, ļaudis gaida,
Cik tīru spēsi viņu nosargāt,
Cik spēsi dot no sava mīļā smaida.
Mazs cilvēciņš iet šodien dzīvē, tēt,
Viņš nezin rūpju, nepazīst vēl naida.
Tev vajag viņā spēku iepotēt,
Lai dzīvē viņu nemētā kā skaidu.
/I.Ziedonis/

No visas sirds sveicam māmiņu Sintiju ar meitiņas ierašanos, vēlam mammai un tētim izturībum un gan brālim, kas māsu mājās gaida, gan arī mazajai meitiņai - veselību, jo tā ir viena no dārgākajām vērtībām, ko nevar nopirkt par naudu!

Lai vairāk prieka ik dienas!

Bet, pateicībā par izrādīto drosmi, tieši tā - par drosmi, jo tas nemaz nav tik vienkārši - tādā mirklī apkopot emocijas un dalīties ar tām, Tev dāvātu Huggies Newborn autiņbiksītes ar U veida izgriezumu autiņbiksīšu priekšējās daļas augšpusē, kas paredzēts nabiņai, lai veicinātu ātrāku nabiņas sadzīšanu un mitruma indikatoru, lai zinātu, kad ir laiks nomainīt autiņbiksītes!

Huggies® zina, ka Tu vēlies sava jaundzimušā jutīgajai ādai visu to labāko. Tieši tāpēc godalgotās Newborn autiņbiksītes izstrādātas, lai būtu īpaši maigas ar īpašu aizsardzību. Tīra un maiga aizsardzība no Huggies® mazajiem dupsīšiem.


JAUNUMS! Mitruma indikators

Domājot par bērniņa labsajūtu un māmiņas laiku, jaunajām autiņbiksītēm pašiem mazākajiem ir speciāli izveidots īpašs mitruma indikators – viegli dzeltena strīpiņa autiņbiksīšu vidū, kas iekrāsojoties zaļā krāsā, uzrāda, kad ir laiks autiņbiksītes nomainīt.

U veida izgriezums nabiņai

Pirmā izmēra Huggies® Newborn autiņbiksītēm ir U veida izgriezums nabiņas vietā, lai aizsargātu mazuļa nabiņas vietu, ļaujot tai dabīg sadzīt.