Sūtījums ir nogādāts Aucē! Paldies visiem, kas palīdzēja!

Sūtījums ir nogādāts Aucē! Paldies visiem, kas palīdzēja!

23. Oct 2010, 17:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nogurusi, bet gandarīta, piektdien no Auces atgriezās Māmiņu Kluba projektu vadītāja Ilze Riekstiņa, ar kuras gādību visas saziedotās mantas tika nogādātas Aucē. Ieskaties nelielā fotoreportāžā!

 

Šodien gan neizdevās satikt daudzbērnu māmiņu Elīnu, jo līdz dzemdībām ir šis tas vēl jāpaspēj, bet visas saziedotās lietas tika nogādātas Auces bērnu invalīdu biedrībā, no kurienes ar biedrības vadītājas Māras Hincenbergas gādību (viņa arī lūdza sniegt palīdzību šai ģimenei) visas mantas tiks nogādātas!

{smallpic:1}


{smallpic:2}

Māmiņu Klubā ir stipri nesēji!

{smallpic:3}

{smallpic:4}

Busiņš piepildīts, var doties ceļā!

{smallpic:5}

Šķūnis, kurā tika sakrāmētas visas atvestās mantas. Jau tuvākajās dienās Auces bērnu invalīdu biedrības vadītāja Māra Hincenberga ar palīgiem ķersies klāt mantu šķirošanai un nogādās tās Auces daudzbērnu ģimenei.

{smallpic:6}

Vārti tiek droši noslēgti, lai neviens netiek klāt

{smallpic:7}

{smallpic:8}

{smallpic:12}

Centra smaidīgie bērni

{smallpic:9}

{smallpic:10}

Šīs dāmas ir centra galvenās darbinieces. Viņas ir aktīvas organizētājas un Māras palīdzes jeb kā viņas pašas teica- Māras mazās filiāles :) Bildē uz galda ir cienasts, ar kuru mūs sagaidīja. Bija uzvārīta silta kafija un gardi speķa pīrādziņi. Mūs sasildīja un pabaroja.

{smallpic:11}


{smallpic:13}

Bērnu invalīdu biedrības vadītāja Māra, kurai ļoti patīk eņģelīši (to var redzēt arī uz viņas galda). Māra pēta Māmiņu Kluba DVD.

{smallpic:14}

Šī centra "ģimenes" kopbilde.

{smallpic:15}

{smallpic:16}

Ieskats nodegušajā mājā.. Tā kā māja ir apsnigusi, īsti nevar redzēt lielo postījumu. Skāde ir daudz lielāka kā pirmajā mirklī var šķist.

 

Gaidīsim ziņas no Auces un noteikti jūs infomēsim par notiekošo ar Auces ģimeni!

Vēlreiz LIELS, LIELS, LIELS PALDIES visiem labajiem cilvēkiem!!!

Māmiņu Klubs

01. Feb 2010, 00:15

Tik ļoti liels prieks par to, ka palīdzība tiks vairākiem cilvēciņiem...!!!
😀😀😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Mantas tika noglabātas speciālā noliktavā, nevis izgāztas kādam sētā vai tamlīdzīgi. Mēs sekosim līdzi, lai viss ir godīgi, bet mums nav ne mazākā pamata šaubīties par to.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Viesi

Nekas nav negodīgi, ar invalīdu centra palīdzību mantas tiks nogādātas pa tiešo ģimenei - tur nav nekā negodīga. Ģimenes māte guļ slimnīcā, ģimene mitinās pagaidu miteklī, un saziedotās mantas lieti noderēs mājokļa iekārtošanai un bērniem. Viss, kas tika saziedots, ir domāts šai ģimenei, bet - ja paliks pāri kādas mantas, tās nemetīs ārā ,, bet gan nokļūs šajā pašā invalīdu bērnu centrā, kur ikdienā bērniem ir ārkārtīgi grūti apstākļi.

Centra vadītāja stāstīja, ka šie bērni Aucē dzīvo pusbadā, labi, ja kādu maizes šķēli viņiem var atļauties.

Vai tiešām kādam būtu žēl??

30. Jan 2010, 19:21

Cik es sapratu,tad skatīsies cik un kas būs sadavināts,un ja būs piem.zīdaiņu drēbītes daudz tad tās nodos talāk Auces bērnu namam!!

30. Jan 2010, 18:19

Ceru, ka visi kopā varējām iepriecināt šo ģimeni!

30. Jan 2010, 11:32

Asaras acis skatoties uz šo māju!!