Spānijā slēpjas no vīra!

Spānijā slēpjas no vīra!

23. Feb 2010, 16:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs


S.Daubure ar Latvijas vēstniecību sazinājusies ceturtdien, tās pašas dienas vakarā Latvijas Ārlietu ministrijas (ĀM) pārstāvji izplatīja paziņojumu medijiem, ka vēstniecība uztur kontaktus ar it kā pazudušajām Latvijas pilsonēm, norādot, ka gan Latvijas vēstniecībai Spānijā, gan ĀM ir nopietni iemesli, kas neļauj izpaust tālāku informāciju par konkrēto gadījumu, jo tas var traucēt tālākai lietas risināšanai un iesaistīto personu drošībai.



Valsts policijas preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš Neatkarīgo informējis, ka, saņemot iesniegumu par it kā pazudušo sievieti un meitiņu, policijai 24 stundu laikā izdevās ar sievieti sazināties un noskaidrot, ka viņa nemaz nav pazudusi. Sieviete policijai esot minējusi pamatotus iemeslus, kādēļ viņa izvairās no vīra.



Savukārt Ģ.Lapiņš sola, ka par meitu cīnīsies. Viņš esot gatavs vērsties arī bāriņtiesā, lai iegūtu tiesības rūpēties par meitu. Nākamnedēļ Ģ.Lapiņš dosies uz Spāniju, lai noalgotu privātdetektīvu, kas meklēs viņa meitu.


jau ziņots, ka Valsts policijas personu meklēšanas nodaļa veica iesniegumu par mātes un meitas iespējamo pazušanu Spānijā ir noskaidrojusi abu personu atrašanās vietu un ar māti ir sazinājusies, aģentūrai BNS piektdien pavēstīja Valsts policijas preses un sabiedrisko attiecību biroja pārstāvis Aigars Bērziņš.


Pēc tam sieviete devusies uz tuvāko Latvijas vēstniecību, kur sniegusi rakstisku paskaidrojumu, ka ar viņu un meitenīti viss ir kārtībā un par to lūgusi informēt Spānijas tiesībsargājošās iestādes.


Ņemot vērā privātās dzīves neaizskaramību, viņa savu atrašanās vietu lūgusi publiskajā telpā neminēt.


"Līdz ar to mēs savu darbu esam paveikuši", sacīja Bērziņš.


Ārlietu ministrijai ir zināma Spānijā it kā pazudušās sievietes un viņas meitas atrašanās vieta un ministrija ar viņām abām uztur kontaktus.


Gan Latvijas vēstniecībai Spānijā, gan Ārlietu ministrijai ir nopietni iemesli, kas neļauj izpaust tālāku informāciju par konkrēto gadījumu, jo tas var traucēt tālākai lietas risināšanai un iesaistīto personu drošībai.

Neatkarīgā Rīta Avīze

BNS

Diena.lv

 

10. Aug 2009, 22:43

atkal jācieš bērnam☹

10. Aug 2009, 22:43

atkal jācieš bērnam☹

09. Aug 2009, 22:20

nesaprotu sitādus večus....