Spānijā pazudusi Latvijas pilsone ar mazu meitu

Spānijā pazudusi Latvijas pilsone ar mazu meitu

21. Feb 2010, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau gandrīz divas nedēļas atrodas bezvēsts prombūtnē Spānijā atrodas trīs gadus veca meitene ar zilām acīm un blondiem matiem no Latvijas un viņas mamma, tuvinieki ir vērsušies Latvijas un Spānijas policijā, Latvijas ģenerālkonsulātā un Latvijas vēstniecībā Spānijā, taču pagaidām meklēšana nav devusi rezultātus, trešdien ziņo "Neatkarīga Rīta Avīze".

Pirms vairāk nekā divām nedēļām Santa Daubure ar savu trīs gadus veco meitiņu Patrīciju Lapiņu devās uz Spāniju atpūsties. Tā kā meitene baidās lidot, viņas ceļojumā devās ar mašīnu. 22. jūlijā sieviete pārstāja sazināties ar radiniekiem, viņas telefons bija izslēgts, viņas nebija manītas vietā, kur viņas bija plānojušas apmesties.

 

Nākamajā dienā, kad no Spānijas nekādu ziņu nebija, sievietes civilvīrs Ģirts Lapiņš devās abas pazudušās meklēt. Ieradies Spānijā, viņš nekavējoties devās uz Marbelju, kur Santa bija rezervējusi apartamentus. Tur viņu sagaidīja saimniece Teresa Giudice-Brovna.

 

Lapiņš stāstījis, ka sieviete uzvedusies ļoti aizdomīgi – sākumā apgalvojusi, ka abas pazudušās ir redzējusi, nedaudz vēlāk policijai to noliegusi, bet, kad policija bija prom, norādījusi, ka zina, kas noticis, bet nevienam to nestāstīšot.

 

Arī vietēja policija nekavējoties uzsāka meklēšanu, taču bez rezultātiem. Pēc pāris dienām pie apartamentiem, ko bija noīrējusi Santa, parādījās viņu mašīna. Tā nebija aizslēgta, tajā mētājās tikai dažas Patrīcijas rotaļlietas. Asins pēdas mašīnā netika atrastas.

 

Lapiņš norādījis, ka vēstniecībā pret viņu izturējušies nelaipni un atteikuši palīdzību, "Spānijā ir pazudis mazs bērns, bet viņa man saka, ka vēstniecība nenodarbojas ar pazudušu personu meklēšanu, un pārmet, ka es esmu traucējis ģenerālkonsulāta darbu. Vai tad viņai grūti piezvanīt uz vietējo laikrakstu un palūgt, lai publicē pazudušo attēlus? Bet viņa kategoriski atteicās palīdzēt."

29. Sep 2010, 15:20

sasmējos.

05. Aug 2009, 10:22

bāc, tai terēzenei vajag kājas iebetonēt, aizvest pie dīķa un tad pajautāt, kas noticis 😤

no sirds ceru ka meitenes ir sveikas un veselas....