Šodien sākas dzemdību sagatavošanas kursi dienas grupā! Piesakies!

Šodien sākas dzemdību sagatavošanas kursi dienas grupā! Piesakies!

16. Jul 2012, 10:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasaras atvaļinājumu laikā dienas ir brīvas, tāpēc Māmiņu Klubs aicina pievienoties dzemdību sagatavošanas kursu dienas grupai, kas mācības uzsāks šodien, 16.jūlijā! Piesakies kursiem pa tālruni 67350750!

Ar ko atšķiras dzemdību sagatavošanas kursu dienas, vakara un brīvdienu grupas?

Māmiņu Kluba Vecāku skola sniedz iespēju visiem topošajiem vecākiem izvēlēties, kad viņi vēlētos apmeklēt šos kursus- dienas, vakara vai brīvdienu grupās, atkarībā no tā, kurā nedēļas dienā un laikā ir brīvāks brīdis. 

Speciālistu komanda ir profesionāla un zinoša; topošie vecāki dienas, vakara un brīvdienu grupās saņem vienas un tās pašas dāvaniņas; ir iespēja iegūt atbildes uz saviem jautājumiem... Tad kāda ir galvenā atšķirība starp dienas, vakara un brīvdienu grupām? Kā jau minējām, atšķirību var teikt, ka nav, jo Māmiņu kluba Vecāku skola nodrošina visās dzemdību sagatavošanas kursu grupās vienus un tos pašus apstākļus, profesionāļus un informāciju, atšķirība ir vienīgi cenā- apmeklējot dzemdību sagatavošanas kursus dienas grupā, maksā tikai 10 latus par lekciju, iepriekšējo 15 latu vietā!

Ieskatīsimies, kādas pasniedzējas mācīs dzemdību sagatavošanas kursu dienas grupā!

Vecmāte Inese Kampuse

Inese Kampuse ir dzemdību sagatavošanas kursu "krustmāte" un virsvadītāja un savā profesijā strādā jau 25 gadus, darbā dzīvojot pēc moto: „Kas var būt labāks par to, kā piedalīties procesā, kas sievietei ir vissvarīgākais! Izvēloties šo profesiju, es vēlējos palīdzēt citām sievietēm. Iespējams, iespaidu atstāja arī tas, ka manas mammas audžumāte bija vecmāte..”

Dzemdību sagatavošanas dienas grupā vecmāte pasniegs divas lekcijas- par dzemdību plāna un vietas izvēli, dzemdību priekšvēstnešiem; kā arī par dzemdību pozām, pašām dzemdībām, palīglīdzekļiem dzemdībās un atsāpināšanu.

Psiholoģe, krūts ēdināšanas speciāliste Diāna Zande

Diānas Zandes nodarbībās neviens topošais vecāks nepaliks bez atbildes par krūts ēdināšanu. 2 stundu ilgā nodarbībā speciālistes pastāstīs par krūts zīdīšanas tehnikām, mātes piena veidošanos, psiholoģisko pamatojumu, lai zīdīšana noritētu veiksmīgi un atbildēs uz topošo vecāku jautājumiem.

Māmiņu klubam ir prieks par iedvesmojošajām vēstulēm, ko saņemam par krūts ēdināšanas speciālistes lekcijām, kurās Diāna Zande iedrošina ikvienu māmiņu barot ar savu pienu pēc iespējas ilgāk, jo ikviena māmiņa ir spējīga barot ar krūti, ja ir vien tāda vēlme!

Jaundzimušo nodaļas virsmāsa Elita Svareniece

Topošo Vecāku skolā jaundzimušo aprūpes lekcijā topošie vecāki uzzina praktisku informāciju par bērniņa aprūpi pirmajos dzīves mēnešos- kā veikt rīta tualeti, kā apkopt nabiņu, kā iztīrīt actiņas, ādas krokas, apkopt degunu. Māmiņas un tētis uzzinās arī noderīgu informāciju par to, kā pareizi mazgāt dupsi mazulim, cik bieži un kā vannot. Turklāt topošie vecāki iegūs arī tik ļoti nepieciešamās atbildes uz saviem jautājumiem, kā zināms,tādu ir ne mazums!

PIESAKIES UZ DZEMDĪBU SAGATAVOŠANAS KURSIEM DIENAS GRUPĀ ŠEIT!

Sagatavojieties dzemdībām, apmeklējot 4 lekciju ciklu!

Krūtsēdināšana - krūts zīdīšanas pamatprincipi, pozas, problēmas un to risinājumi*

Jaundzimušā aprūpe - Jaundzimušā aprūpe un veselība. Pirmās dienas pēc dzemdībām*

Sagatavošanās dzemdībām I daļa - Veselīga grūtniecība, dzemdību plāns un vietas izvēle, priekšvēstneši*

Sagatavošanās dzemdībām II daļa - Dzemdības,dzemdību pozas, palīglīdzekļi, atsāpināšana*

* lekciju secība var mainīties.

 

Lekcijas notiek reizi nedēļā - 4 nedēļas (nodarbību sarakstā norādīts lekciju sākuma datums)!

Maksa dienas grupā: 10 lati par lekciju

Lekcijas notiks Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā


Māmiņu Klubu Baltijas valstīs atbalsta autiņbiksītes HUGGIES®!