Skrējienu Par!Latviju! noslēdz mazuļi ratiņos!

Skrējienu Par!Latviju! noslēdz mazuļi ratiņos!

06. Jan 2010, 14:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecāku apvienība “Māmiņu Klubs” kopā ar vadītāju, aktrisi un divu bērnu māmiņu Santu Didžus un vēl ap 100 ģimeņu ar mazuļiem ratiņos, pie rokas un pat māmiņu punčos šodien noslēdza Ginesa rekorda skrējienu Daugavas stadionā, kas notika Latvijas dzimšanas dienai par godu.

Pēdējā rekorda skrējiena stundā Dinamo stadionā skrēja tieši “Māmiņu Kluba” ģimenes, ar pavisam maziem bērniņiem gan ratiņos, gan pie rokas. Jaunākie skrējēji bija tikai dažas nedēļas veci.

Māmiņa Laura Bluša ar 47 dienu veco dēliņu Krišjāni: “Es saņēmu uzaicinājumu no Māmiņu Kluba, kas bija lieliska iespēja piedalīties tieši ar bērniņu! Bērniņam šis ir pirmais krosiņš! Noskaņojums ir šausmīgi foršs! Lai gan līst lietus, bet nu tik un tā jautri! Arī pārējo cilvēku vidū ir jautrs noskaņojums, tā, ka prieks!”

“Māmiņu Klubs” simboliski noslēdza Latvijas dzimšanas dienai veltīto skrējienu, jo tieši bērni būs tie, kam Latvija būs vajadzīga vēl ilgi nākotnē.

“Māmiņu Kluba” vadītāja Santa Didžus: “Tās bija fantastiskas emocijas ieraudzīt stadionā tik daudz bēbīšu ratiņos! Neskatoties uz lietu, bērni šeit līksmoja un skrēja kopā ar vecākiem PAR Latviju!”

Sīkāka informācija: Sandija Salaka, Māmiņu kluba organizācijas vadītāja, tālr: 29395519

***

Māmiņu Klubs skrējiena laikā paspēja arī intervēt ģimenes, kas bija atnākušas.

- Mani sauc Kristīne, dēliņš ir Markuss, viņam ir 10 mēneši un vīrs Kaspars.

Mēs šo skrējienu veltam Markusam, lai kādreiz, kad mēs būsim veci, varētu teikt:” Dēliņ, kad Tu biji galīgi mazs, tu skrēji Ginesa rekordā!”

Mani sauc Gundega, vīrs Jānis un bērni ir Kārlis un Karlīna Monika. Karlīnai būs gadiņš novembrī un Kārlim divi – decembrī!

Par spīti lietum noskaņojums ir sportisks un ļoti labs! Man šis pasākums likās pietiekoši interesants. Saņēmu uz e-pastu piedāvājumu no Māmiņu Kluba un nospriedu – kāpēc gan to neizdarīt kopā ar ģimeni!

- Es esmu Ilze Deinate un bērniņiem ir četri gadu un trīs mēneši un jaunākajam ir astoņi mēneši.

Mums likās, ka gribās ģimenisku pasākumu, kopā skriet. Vecākais bērns ir arī tādā vecumā, ka tas viņam ir liels piedzīvojums. Noskaņojums par spīti lietum ir labs!

- Mani sauc Laura Bluša un Krišjānim ir 47 dieniņas! Iespējams, ka viņš ir jaunākais dalībnieks, es gan nezinu, cik veci ir pārējie!

Man ļoti iepatikās šī skrējiena ideja, bet es nepaspēju piereģistrēties un tad saņēmu uzaicinājumu no Māmiņu Kluba, kas bija lieliska iespēja piedalīties tieši ar bērniņu! Bērniņam šis būs pirmais krosiņš! Noskaņojums ir šausmīgi foršs! Žēl, ka līst lietus, bet nu tik un tā jautri! Arī pārējo cilvēku vidū ir jautrs noskaņojums, tā, ka prieks!

 

PALDIES visiem, kas piedalījās!

www.lv90.lv

www.maminuklubs.lv 

21. Oct 2008, 17:17

Mes ari skrejam, visi 5 un tiesi Nellijai taja dieninja palika 7 menesi 😀) uraaaaa!!!!!!!!

21. Oct 2008, 09:37

Jaunākajam skrējējams, cik dzirdējām no R.Bergmaņa runās, esot bijušas 2 nedēlas 😀
un krekliņi laikam tikšot izsūtīti pa pastu tiem, kas neapspēja saņemt. Būs jāgaida 😀

20. Oct 2008, 00:34

TAs bija forši😀) manam mazajam tieši šodien palika 7 mēneši un mēs visi skrējām.Lieliska diena,par spīti lietum😀)