Sižets kā asa sižeta filmā...

Sižets kā asa sižeta filmā...

07. May 2012, 08:30 gucci123 gucci123

Labdien!

Uzreiz saku - māmņām, kurām ir vāji nervi, lūdzu šo rakstu nelasīt...Kāpēc? Ir vairāki iemesli, bet viens (un laikam arī galvenais) no tiem - tas ir reālistiski biedējošs!

Kādu vakaru sēdēju pie loga un gaidīju pārrodamies mājās savu mīļoto vīrieti. Dzīvoju diezgan augstu, tāpēc redzu, kas notek mājas priekšā. Tur ir pļava, kas pavasara laikā ir labi pārredzama, bet vasaras laikā - aizaugusi.

Redzu, ka gan māju nāk 3 jaunieši - 2 vīrieši un 1 sieviete. Manu uzmanību piesistīja tas, ka viņi dīvaini uzvedās. Lai gan mums visur kameras saliktas un staigā apsargs, tas likās vēl dīvaināk. Viens pie miskastēm atklāti nokārtoja dabiskās vajadzības, otrs - iepļaukāja skuķi. Nodomāju - kāda velna pēc!!! Izlēmu pa logu pasekot līdzi.

Redzu, meitene dodas uz pļavas vidu un apsēžās zemē. Abi šai seko. Tā kā man nav laba redze, paņēmu binokli. Redzu, viens atsedz roku, otrs arī. Un nu man pieleca - tie taču durās!!! Narkomāni - un mana degungala priekšā!!! Skuķis nedūrās - tā tos džekus sadūra. Varēja redzēt, ka viņa ir kā kurjers vairāk, nekā lietotājs.

Piezvanīju savam vīrietim, viņš izsauca apsargu. Bet, tā kā tā vairs nav mūsu māju teritorija, tad apsargs neko nevar izdarīt. Atlika tikai noskatīties, ka tie "zem kaifa" meimuro projām. Policiju nesaucām, jo nezinājām, kad tie atbrauks un vai šie vēl būs uz vietas. Bet ikam tomēr vajadzēja...

Un visu vakaru es par to domāju, cieši piekļaudama sev klāt mazo un drebēdama! Nekad nebiju domājusi, ka tik atklāti var to darīt... Tas bija ne vien bīstami, bet arī pretīgi. Kā nekā apkārt turpat skraida bērni, cilvēki ar suņiem staigā. Un nez ko viņi aiz sevis vēl atstāj...

Tāpēc sakiet, ko gribat, bet es atbalstu austrumnieku sodu - NĀVESSODS - narkotiku dīleriem un lietotājiem. Jo šādi cilvēki bendē ne tikai viens otru, bet sabiedrību, vidi... Un nez ko tādi narkotiku reibumā var izdarīt citiem - apzagt, piekaut, nosist.

Lūk, šāds ir mans stāsts! Tā kā aicinu visus nebūt iecietīgiem pret šādiem un darīt visu, lai pasargātu sevi, tuviniekus un apkŗtējos no tādiem. Kaut vai saukt policiju, lai gan, iespējams, tas neko nedos mūsu valstī:(