Silence Sleep Cycles darbojas!

Silence Sleep Cycles darbojas!

21. Nov 2010, 12:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Daudzas māmiņas pēc mazuļa dzimšanas sapņo par labu izgulēšanos. Un ja kāds sapņo par izgulēšanos līdzās raudošam bērna, tad mana problēma bija tajā, ka mazais jau sen guļ, bet es tāpat sēžu un nekādi nevaru iemigt.

 

No rīta, kad mazais piecēlās, es jutos kā salauzta un spēka rotaļāties man vairs nebija.

 

Lai risinātu šo problēmu pati, es uzrakstīju uz portālu tēmu, kura jau 100 reizes bija jau bijusi, bet mani interesēja tā tieši šajā mirklī un Saša piedāvāja izmēģināt Silence Sleep Cycles kapsulas.

 

Es uzreiz piekritu- ja nu tas tiešām palīdzēs! Instrukcijā rakstīts, ka šīs kapsulas var lietot arī topošās un barojošās māmiņas, bet pēc konsultēšanās ar ārstu.Tā kā es jau mēnesi vairs neesmu barojoša mamma, tad es izlēmu iztikt bez ārsta konsultācijas un sākt kapsulu lietošanu tāpat.

 

Izlasot zāļu sastāvu, es biju patīkami pārsteigta.  Kaņepju ekstrakts (pieļaujamā deva), sojas ekstrakts, apiņu ekstrakts, modificēta ciete, glicerīns, glicerilmonosterāts, titāna dioksīds, lecitīns, dinatrifosfāts.

 

No visām uzskaitītajām sastāvdaļām es neesmu pazīstama tikai ar glicerilmonosterātu un kaņepju ekstraktu, jo pati strādāju 3 gadus laboratorijā, tā kā var teikt, ka 90% sastāvdaļu es pazīstu un problēmām nevajadzētu būt.

 

Rakstīts, ja jālieto 2 kapsulas dienā, uzdzerot glāzi ūdens. Es nolēmu iedzert kapsulas ap desmitiem vakarā. Vispār man nepatīk rīt zāles, jo vieglāk man ir norīt lielu šokolādes gabalu nekā mazas kapsulas.

 

Pirmdien, 15.februārī iedzēru 2 kapsulas. Reakcijas nekādas, nosēdēju pusnakti internetā un no rīta atkal jutos kā salauzta.

 

Otrajā dienā arī nebija nekādas reakcijas.

 

Bet trešdien es pamodos labā garastāvoklī un vakarā devos gulēt kopā ar mazo.

 

Ceturtdien es arī pavadīju labā noskaņojumā (iespējams, ka zāļu, bet varbūt magnētisko vētru iespaidā) un likos gulēt 12 un pamodos praktiski uzreiz.

 

Piektdien, no rīta pamodos jautra un izgulējusies. Vakarā desmitos iedzēru kapsulas un 12 likos gulēt un uzreiz aizmigu.

 

Sestdien un brīvdienās problēmas ar bezmiegu nebija. Tā kā es varu teikt, ka miega cikls ir sācis atjaunoties.

 

Vēl es ievēroju, ka esmu sākusi iemigt ātrāk un arī pamosties ātrāk. Citās reizēs es līdz 3 naktī nevarēju iemigt un gulēju līdz 11, ja neviens nebija modinājies. Bet pēdējās 3 dienas es pamodos 9 no rīta, neskatoties uz nakts mošanos.

 

Draugi saka, ka tās nav tabletes, kas darbojas, bet gan pašhipnoze. Varbūt tā arī ir, bet bez šīm kapsulām pašhipnoze nedarbotos.

 

Lai nostiprinātu miega ciklu, jāizdzer viss kurss (60 kapsulas), tā kā ja nebūs nopietnas izmaiņas, pēc 3 nedēļām uzrakstīšu vēlreiz.

 

Asja Teitelbauma

 

Gaidām arī atsauksmes no latviešu portāla māmiņas Lindas!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Ja vien bērni man ļautu, es gulētu kā nosista, bet tiešām - ir tādas dienas, kad stresa dēļ esmu tā nogurusi un uzvilkusies, ka nevaru aizmigt

23. Feb 2010, 16:41

eman arī vajadzētu padzer šīs zāles,jo neatceros kad pēdējo reizi normāli izgulējos☹