Sildāmies sarunās par spilgtākajiem vasaras piedzīvojumiem!

Sildāmies sarunās par spilgtākajiem vasaras piedzīvojumiem!

05. Jul 2012, 16:45 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Latvijā ienācis īsti rudenīgs laiks, kastaņi un zīles krājas zālē un tā vien aicina pacelt un ielikt kabatā, lai garlaicības brīžos tos pavirpinātu starp pirkstiem un gremdētos atmiņās par vasaras piedzīvojumiem!


Ienāc šīs dienas sarunās un pastāsti savas vasaras spilgtāko piedzīvojumu!

 

Man laikam no šīs vasaras visspilgtāk atmiņā palikušas brīvdienas 2 nedēļu garumā kopā ar vīru un meitiņu laukos, kur no sirds atpūtāmies kā vēl nekad pirms lielā šī gada notikuma- otrā bērniņa ienākšanas pasaulē.. Protams, bija arī dažādi izbraucieni,ekskursijas un meitas vārdā varu teikt,ka viņas spilgtākais notikums bija jāšana ar zirgu!

 

Kristīne

DaceT DaceT 18. Sep 2011, 15:34

Tā kā maijā mums pasaulē nāca dēliņš tad visu vasaru esmu pavadījusi ar viņu. Esam gan izbraukājuši pus Latviju, bijām pie mammas Alūksnē, pie puiša vecākiem Apē. Pabijām arī Liepājā un Ventspilī.

Lai gan vislabāk patika Alūksnē jo dzīvoju tieši pie Alūksnes ezera un lielāko laika daļu pavadījām tur un mazais arī laimīgs čučēja svaigā gaisā.Bet tādu īsti spilgtu piedzīvojumu nebija..

princesemince princesemince 18. Sep 2011, 09:41

tādu spēcīgi spilgtu notikumu nav, kad ,atceroties to, sirds sāktu straujāk sisties un skudriņas skriet, bet katrā ziņā piedzīvojums/pārdzīvojums pēc būtības šajā vasarā bija tas, ka, kopš ģimenē ienācis bērns, pirmo reizi viņš vienu nakti nakšņoja bez mums, t.i., mēs nakšņojām bez viņam un veselu diennakti nebijām tikušies.