Sieviešu radio programma no 31.maija līdz 4.jūnijam

Sieviešu radio programma no 31.maija līdz 4.jūnijam

14. Mar 2011, 15:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajā nedēļā radio runāsim par rotavīrusiem, sievietēm- rakstniecēm, neuzticību laulībā, kokteiļu receptēm un to pagatavošanu!

 

Tiekamies katru darba dienu LR1 no 15 līdz 16!

2

Pirmdiena, 31.maijs „Māmiņu Klubs”- VASARAS TRAUMAS BĒRNIEMS

Vasara ir klāt un neizpalikt bez nobrāzumiem, odu kodumiem un citām vasaras traumām. Klausies šodien radio un uzzini, kā tikt ar tām galā!

Pirmdien klausīsimies radio raidījumu par vasaras traumām un studijā būs viesi: BKUS Intensīvās terapijas nodaļas reanimatologs Arta Bārzdiņa, SEB dzīvības apdrošināšanas Klientu apkalpošanas reģionālās nodaļas vadītāja Sarma Freiberga, pediatre Vizma Meikšāne.

 

Otrdiena,1.jūnijs „Veselības Klubs- ROTAVĪRUSS

Viens no zarnu vīrusiem ir rota vīruss, kas izraisa caureju, vemšanu, drudzi.. Kā tikt galā ar šo vīrusu un kā no tā izsargāties, klausies otrdienas raidījumā!

Studijas viesi: 

Rīgas Stradiņu Universitātes Pediatrijas katedras vadītāja un Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Bērnu slimību klīnikas vadītāja Dace Gordovska, Bērnu Klīniskās Universitātes Slimnīcas, infekcioniste Doc. Ilze Grope

 

Trešdiena, 2.jūnijs, "Sieviešu Klubs"- SIEVIETES-RAKSTNIECE

Ir taču tik lieliski ne tikai lasīt, bet arī pašai rakstīt. Kaut tās būtu tikai Tavas domas, bet varbūt tas var izvērsties par Tavu darbu un Tev ir rakstnieces talants? Klausies trešdienas radio un interviju ar dzejnieci Alisi Zariņu un Sieviešu Kluba vadītāju Sandiju Salaku.

 

Ceturtdiena, 3.jūnijs, "Ģimenes Klubs"- NEUZTICĪBA LAULĪBĀ

Ne vienmēr laulātie nodzīvo 30 un vairāk gadus laimīgā laulībā.. Mēdz iezagties neuzticība, sānsoļi krāpšana. Sauciet kā gribat! Bet kas tam varētu būt par iemeslu? Vai cilvēka nepārliecinātība par sevi vai vēlme apliecināties? Un kā otrai pusītei pārdzīvot šo triecienu? Vai piedod un dzīvot tālāk? Klausies ceturtdienas Ģimenes klubu!

Studijas viesi: Psihoterapeits Gatis Līdums, Valda Reķe.

 

Piektdiena, 4.jūnijs, "Gardēžu Klubs"- GATAVOJAM KOKTEIĻUS!

Vasara ir klāt un laiks pagatavot gardus kokteiļus - augļu, alkoholiskos, bezalkoholiskos! Ko labāk jaukt kopā un kādas sastāvdaļas izvēlēties?

Studijas viesi: bārmenis Valters Veits, pavāre Elīna Daniļēviča,  Domini Cane restorāna šefpavārs Ilmārs Briška

Ja arī Tev ir ko piebilst pie šīm tēmām, nekautrējies - raksti komentāros! Vai zvani tiešraidēs! LR1, plkst.15  -16!

1