Santai Didžus 3.vieta šova "Dejo ar zvaigzni" 2.sērijā

Santai Didžus 3.vieta šova "Dejo ar zvaigzni" 2.sērijā

19. Nov 2010, 14:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

21. februāra vakarā noskaidrojās pirmais pāris, kam nācās pamest šovu "Dejo ar zvaigzni 3". Šoreiz tas bija "Misters Universe 2009" Aivars Visockis un viņa partnere Darja Burova, kuri pēc žūrijas vērtējuma ar 25 punktiem dalīja 8.-9.vietu (šajā vietā ierindojās arī Elīna Fūrmane un viņas deju partneris Rihards Mailītis).

 

6.-7.vietu pēc žūrijas vērtējuma dalīja Gundars Lintiņš un Marina Martinova, kā arī Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne. 5.vietā ierindojās Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva, 4.vietā – Karīna Tatarinova un Gatis Sevels, 3.vietā – Santa Didžus un Māris Pūce, 2.vietā – Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere, bet 1.vietu ar pārliecinošu punktu pārsvaru ieguva Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins. Viņi arī tika pie šova atbalstītāju specbalvas, savukārt Aivaram Visockim un Darjai tika mierinājuma balva — astoņi kilogrami "Karūnas" šokolādes. Turklāt šiem dejotājiem ir iespēja šovā atgriezties – tāpat kā ikvienam pārim, kas tiks no šova izbalsots.

 

"Septītajā "Dejo ar zvaigzni" raidījumā par iespēju atgriezties šovā, cīnīsies visi tie pāri, kas laika gaitā tiks no šova izbalsoti," skaidro šova režisore Dita Torstere. Viņa arī atgādina, ka kopš šova otrā raidījuma par dalībnieku palikšanu šovā vai tā pamešanu ar savu balsojumu lemj skatītāji.

 

Jāpiebilst arī, ka 21.februāra šovā žūrija – Vladimirs Ponomarjovs, Anita Šmite, Agris Daņiļēvičs un "Rīgas Dinamo" un Latvijas izlases hokejists Oļegs Sorokins – pret dejotājiem izturējās daudz iecietīgāk un tolerantāk, atšķirībā no šova pirmā raidījuma, neizsakot aizskarošas piezīmes, bet patiešām konstruktīvu kritiku.

 

Tie dalībnieki, kas šovā palika, visu nedēļu gatavos nākamos priekšnesumus, kas pagaidām gan netiek atklāti - tieši tāpat kā nākamā raidījuma žūrijas sastāvs.

 

Noskaties Māmiņu Kluba vadītājas Santas Didžus dejas atkārtojumu ŠEIT!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Santai nākamā deja būs džaivs!

22. Feb 2010, 14:08

Santai kleita bija skaista, tikai stilistam vajadzēja padomāt, kādā veidā noslēpt viņas puncīti. Bet dejoja gan skaisti un saskanīgi.
Par iepriekšējo šovu: tas, ka sieviete izmet frāzes par savu figūru, nenozīmē, ka tiek dota zaļā gaisma, lai publiski un netaktiski to apspriestu arī pārējie. Inteliģenti cilvēki parasti zin, kas ir un kas nav ētiski, un kad vajag savākties un paklusēt.

22. Feb 2010, 13:44

Malacīši! 😀

22. Feb 2010, 11:58

Kleita tiešām bija neveiksmīgi izvēlēta.Vai tad tiešām viņiem nav vairāku variantu, no kā izvēlēties? Es vienkārši nevilktu mugurā neko, kas man briesmīgi izskatītos😀 Bet nodejoja smuki, Santas emocijas bija tik patiesas😀 Arī žūrija šoreiz bija tolerantāka.Noskatījos iepriekšējo raidījumu un biju šokā par tiem tekstiem, kas tur gāja no žūrijas puses... Vidzis un Mironovs bija derdzīgi☹ Bet jāpiekrīt, ka Santa mazliet pati bija vainīga, aizsākot tēmu par lieko svaru...

22. Feb 2010, 10:24

Prieks par Santu😀Malači!!!
Pierādīja,ka nav tik slikti ka pirmaja raidījumā viņus nomelnoja!!

22. Feb 2010, 09:16

man patika! 😀

22. Feb 2010, 08:55

Piedodiet,bet man šķiet,ka kleita bija briesmīga un izcēla visu,ko vajadzēja noslēpt☹
Arī frizūra bija nepiemērota...bet nodejoja labi.

22. Feb 2010, 08:41

skatijos vakar Ļoti skaista deja Santai bija tiešam super malači...un ta kleita tik skaista ari krasa labi piestav...prieks tiksam bija...

22. Feb 2010, 08:34

Malacīši!Man prieks,ka šoreiz viss noritēja uz pozitīvisma nots!😉