Šajā reizē dāvanu dalīšana - pārsteigumiem pilna!

Šajā reizē dāvanu dalīšana - pārsteigumiem pilna!

08. Feb 2012, 12:00 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Šī ir tāda pārdomu pilna nedēļa bijusi. Tik daudz komentāru lasīts - gan pozitīvu, gan negatīvu, un, lai kā mēs censtos, visiem izdabāt nav pa spēkam. Vien atliek arī turpmāk ar pilnu atdevi strādāt Jūsu labā! 

 

Bet nu, sāksim ar to pozitīvo!

 

Dalīšanās personīgajā pieredzē vienmēr ir nozīmīga! Pieredze audzina ne tikai mūs pašas, bet tā var noderēt kā padoms arī citām mūsu biedrenēm, un šajā sakarā jāuzsver Sociks, kas iesūtīja vairākus veidus, kā mierināt zīdaini naktī

Sociks, liels Tev paldies par dalīšanos pieredzē!

Tev tiek dāvaniņa no Johnson's Baby!

 

 

Skumjš, sāpju pilns, emocionāls notikums, kurš mainīja dzīvi pie mums atceļoja no Anniia. Tas lika pārdomāt par daudz ko, ne tikai par vērtībām, kuras savureiz jāpārcilā savā galvā, bet arī par to, ka, diemžēl, ne vienmēr tie, kuriem mūsu veselība būtu jāsargā, veic šo pienākumu ar pilnu atdevi un atbildību. 

Anniia, paldies par to, ka uzdrošinājies dalīties savā sāpē. Tu noteikti zini - lai cik tas varbūt vienkārši skanētu - dalīta bēda tomēr ir pusbēda. Novēlam, lai Tavā dzīvē turpmāk skaistie mirkļi ir dubultā!

Vēlamies Tev pateikties par rakstiņa iesūtīšanu ar mazas dāvaniņas starpniecību! Un dāvinām Tev biļetes uz Latvijas Leļļu Teātra izrādi "Meitene ar sērkociņiem". Izrāde notiks 16.02 18:30, tāpēc gaidīsim pēc  ielūgumiem līdz 16.02. plkst.17:30 Māmiņu Klubā.

 

Vairāk par izrādi lasi: Latvijas Leļļu Teātra mājaslapā!

 

Bērni aug un mēs esam tās, kas viņiem aug līdzi - dienu un nakti, un tāpēc priecājamies, ja pastāstat mums, kas ar Jūsu mazuļiem notiek, kā viņi aug, attīstas, kā priecājas par dzīvi un par to, ka esat viņiem līdzās. Ulula mums visām pastāstīja, kā ir pagājis Katrīnas 8. mēnesis.

Ulula, liels paldies par īso, bet sirsnības un mīļuma apvīto blogu!

Vēlamies dāvināt Tev iespēju palutināt savu ādu ar Maria Maternity pretstriju krēmu!

 

 

 

Ļoti liels prieks ir par to, ka laiku pa laikam portāla jauninājums: on-line konferences patiešām "strādā". Un tās strādā mūsu visu labā, jo ir iespēja daudz ko jaunu uzzināt par sev aktuāliem jautājumiem! Tāpēc lielu paldies vēlamies pateikt, Charlotte, tieši Tev, par to, ka iesūtīji tēmu - par piebarošanu, kas, kā izrādījās, bija tik aktuāla daudzām māmiņām!

Charlotte, Tev kā balviņa lai tiek Māmiņu Kluba DVD - "Bērnu emocionālā audzināšana"!

 

Vairāk par DVD lasi ŠEIT!

 

Mīļās, arī Jūs esiet visas laipni aicinātas iesūtīt tēmas on-line konferencēm par sev interesējošiem, aktuāliem jautājumiem!

 

Un atkal pārsteiguma balviņa kādai no Māmiņām - Reportierēm! Jāsaka, šajā nedēļā gan pie mums atripojis tikai viens rakstiņš. Un tas nācis no Līgatnes. Kura to iesūtīja? Sandrulish

Sandrulish, paldies par to, ka nestāvi maliņā, bet aktīvi iesaisties portāla satura veidošanā! Šajā reizē, papildinot rubriku Māmiņa - Reportiere ar aicinājumu palīdzēt putniem ziemas bargajā salā! 

Tev kā dāvaniņa tiek mazs pārsteigumiņš no SEB Bankas!

 

 

Esiet aktīvas, atgādināsim, ka reizi mēnesī kāda no rubrikas Māmiņa - Reportiere pārstāvēm tiks pie 20 Ls!

 

Bet šoreiz par vienu balviņu vairāk piešķirsim! Un tā ceļo pie Wife, kas pastāstīja mums par to, kā Sergejs turpina apgūt podiņu, kā arī iepriecināja mūs ar ziņu par to, ka Sergejam beidzot veidojas vārdu krājums!

Wife, liels Tev paldies par to, ka dalies ar mums šajos nozīmīgajos sasniegumos!

Pie Tevis lai ceļo Burvju skolas grāmatiņa "Gaisa burvestības" -

 

Vairāk par grāmatu info atradīsi TE

 

Nu ko, šoreiz milzīgs dāvanu maiss ir izķidāts un jāsaka vēlreiz liels, liels Jums paldies par ieguldīto darbiņu!

Kā arī atgādināšu - vairojiet pozitīvās emocijas!

 

Šajā reizē tas arī viss!

Kristīne

maijbite maijbite 08. Feb 2012, 21:40

Sveicu visas aktīvistes! 😀 Malaces! 😀

08. Feb 2012, 12:35

Apsveicu visas aktīvās māmiņas !😀

08. Feb 2012, 12:32

apsveicu! 🌷

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 08. Feb 2012, 12:11

uh cik liels dāvanu klāsts. Apsveicu 😀

08. Feb 2012, 12:05

apsveicu 🌷 🌷 🌷