Royalkids.lv jaunā „FIXONI” kolekcija. Skaisti pavasara/vasaras krekliņi meitenēm

Royalkids.lv jaunā „FIXONI” kolekcija. Skaisti pavasara/vasaras krekliņi meitenēm

06. Jan 2011, 14:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau tagad pie Royalkids.lv ir ienākusi jaunās „FIXONI” pavasara/vasaras kolekcijas 2010.

 

Mūsu mājas lapā Tu atradīsi stilīgus un kvalitatīvus pavasara/vasaras krekliņus mazajām dāmām no jaunās kolekcijas.

 

Gaumīgs "Fixoni" krekliņš ar garajām piedurknēm mazajām dāmām. Krekliņš ir no plāna un mīksta baltas krāsas auduma. Krekliņam garās piedurknes maliņas ir nedaudz sašaurinātas, tādejādi rociņām piešķirot ļoti minimālu "balonveida" stilu. Kā ļoti skaists akcents, krekliņš ir papildināts ar krāsainu puķu apdrukām priekšpusē. 95% kokvilna. 5% elastāns.

{smallpic:1}

Gaumīgs "Fixoni" krekliņš ar īsajām rociņām mazajām dāmām. Krekliņš ir no plāna un maiga kokvilnas auduma. Kā ļoti skaisti akcenti, krekliņam priekšpusē ir uzšūtas krāsainas puķītes puķu podiņos un puķu podiņi ir arī kā mazas kabatiņas. Krekliņam īsās piedurknīšu maliņas un apkaklīte ir kruzuļota, kas izskatās ļoti stilīgi. Krekliņš ir ļoti ērts un mazā dāma tajā jutīsies labi un izskatīsies lieliski. 100% kokvilna.

{smallpic:2}

Vasarīgs "Fixoni" krekliņš ar īsajām piedurknītēm gaiši zilā krāsā mazajām dāmām. Krekliņš ir no plāna un mīksta auduma, tāpēc mazā dāma tajā jutīsies ļoti ērti. Krekliņš ar "V" veida kakliņu ir papildināts ar skaistiem akcentiem, to apakšmalu priekšpusē rotā gaumīgas krāsainas apdrukas. Krekliņa apakšmala un īsās piedurkņu maliņas ir kruzuļotas. Apakšmala ir nošūta ar lillā krāsas diedziņiem. Savukārt īsās piedurknes ir divās kārtās - augšējā kārta ir zila ar lillā krāsas maliņu, apakšējā kārta ir lillā ar zilas krāsas maliņu (bildē šī lillā kārta nav redzama). 100% kokvilna.

{smallpic:3}

Gaumīgs "Fixoni" krekliņš mazajām princesēm no plāna un ērta auduma. Krekliņš ir gaiši zilā krāsā. Mugurpusē un priekšpusē krūšu daļā ir gumijots savilkums, kas krekliņu padara vēl gaumīgāku. Krekliņam ir īsās piedurknītes un krekliņa apkaklīte ir nedaudz kruzuļota. Krekliņš ir ar pagarinātu apakšmalu, tāpēc to lieliski var vilkt arī kā tuniku virs legingiem, zeķubiksēm vai dažāda stila biksēm. 100% kokvilna. 

{smallpic:4}

 

Ieskaties pie Royalkids.lv un atrodi savam princim vai princesei ko noderīgu!

 

1