Royalkids.lv apģērbu brendi

Royalkids.lv apģērbu brendi

22. Dec 2010, 13:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Royalkids.lv visas apģērbu markas ir no pasaku, karaļu zemes Dānijas, kur daudzu gadu tradīcija ir radīt apģērbus bērniem, kuri izceļas ar savu dizainu, ražošanas kvalitāti un ilgu kalpošanas laiku. Mūsu mērķis ir pārdot drēbītes, kuras mums patīk pašiem, kuras labprāt vilktu pašu bērni un kuras apmierinātu mūsu klientus un viņu bērnus.

{smallpic:1}

„Fixoni”. „Fixoni” moto ir ”Kids love to wear it, and parents love to wash it”. Ruth un Hans Utoft nodibināja firmu 1965. gadā un šodien tā ir viena no vadošajām bēbīšu un bērnu apģērbu piegādātājiem Eiropā. Firmas galvenā atrašanās vieta ir pilsēta Give, kura starp citu atrodas netālu no pilsētas Billund, kura ir pazīstama ar savu rotaļlietu fabriku „LEGO”. Šajā bērniem draudzīgajā un mīlošajā vidē tiek ražoti kvalitatīvi apģērbi, kurus ir patīkami valkāt, kuros var brīvi kustēties un kuri atļauj bērniem būt bērniem. Tajā pašā laikā par samērīgām cenām.

 

„Fixoni” ir svarīgi, ka apģērbu var lietot, mazgāt un tajā pašā laikā saglabāt krāsu un formu. Apģērbi atbilst Eiropas savienības noteikumiem un nesatur AZO krāsas vai niķeli, kas varbūt metāla daļās, piemēram, rāvējslēdzējos. Fixoni ir BSCI organizācijas biedrs. Organizācijai ir kopīgi noteikumi un standarti un tā nodrošina, ka pret darbiniekiem lētajās ražošanas valstīs izturas labi. „Fixoni” apakšveļa un naktsveļa ir ražota atsaucoties uz Öko-tex standartu 100 un  dažas produktu grupas tiek ražotas no ekoloģiskās kokvilnas.

{smallpic:2}

„Melton”. Daudzkrāsains, Svaigs un Moderns! Firma ir dibināta 1979. gadā un atrodas Dānijas dienvidos pilsētā Vejen. Firma ražo zeķes, cepures, cimdus un šalles ar uzsvaru uz komfortu, kvalitāti un labi pieguļošiem aksesuāriem. Vēl viens svarīgs faktors, ka visām viņu precēm ir noturīga krāsa. Lai nodrošinātu „Melton” precēm optimālāko piedzīvojumu, tiek ieteikts mazgāt tos pie 40 grādiem un visus izgrieztus uz otru pusi. Bet vienmēr apskaties mazgāšanas instrukciju pirms pirmās mazgāšanas reizes. Arī „Melton” sadarbībā ar „Starchild” piegādā mūsu fantastiskos bērnu apavus.

{smallpic:3}

„Tiny Minymo” & „Minymo”. „Tiny Minymo” ir mīļš, stilīgs un praktisks apģērbs bērniem vecumā no 0-2 gadiem. „Minymo” ir priecīgs, stilīgs, funkcionāls un moderns apģērbs bērniem vecumā no 2-10 gadiem.  Pie Royalkids.lv piedāvājam drēbes bērniem līdz 8 gadu vecumam.

 

Uzņēmums ir tradīcijām bagāts, piedāvā drēbes visai ģimenei jau kopš 1902. gada. Šodien „Kidzone” abi brendi („Tiny Minymo” un „Minymo”) pieder „DK Company” uzņēmumam un uzņēmums atrodas nedaudz uz ziemeļiem Kolding pilsētā.

{smallpic:4}

 „Tiny Minymo” un „Minymo” ir ļoti iecienīti brendi starp vecākiem, kuriem ir svarīgi, ka viņu bērni ir stilīgi, tāpēc izvēlas saviem bērniem labāko. Viņiem ir svarīgi, ka apģērbi ir komfortabli, funkcionāli un ar skaistu dizainu.

 

Royalkids.lv vienmēr rūpēsies un izmeklēs, lai drēbes bērniem ir stilīgas, kvalitatīvas un unikālas!

 

Ieskaties pie Royalkids.lv un atrodi savam princim vai princesei, ko noderīgu!

 

1