RĒZEKNĒ mega pastaiga apvienoja vairāk kā 300 vecākus!

RĒZEKNĒ mega pastaiga apvienoja vairāk kā 300 vecākus!

22. Mar 2012, 10:28 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētdien, 22.maijā, pateicoties aktīvajai māmiņai Oksanai notika jau Lielā pastaiga 2, kas Rēzeknē pulcēja vairāk kā 300 vecākus!

 

 

 

Ir vērts atzīmēt, ka pagājušajā gadā Rēzeknē tieši pēc Māmiņu Kluba pastaigas piedzima apvienojošais klubs māmiņām, tētiem un bērniem, zem nosaukuma „Māmiņu Klubs Rēzeknē”. Par to paldies milzīgs Rēzeknes vecākiem, kas uzturēja un atbalstīja šo ideju.

 

Šajā gadā Mega pastaigai mums bija sagatavota vesela programma ar konkursiem un izklaides pasākumiem visai ģimenei. Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā pulcējās māmiņas, tēti un bērni, lai iepazītos, iedraudzētos  un atpūstos jaukā kompānijā.

Jautras bērnu mūzikas pavadībā pasākuma vadītāji Carevna  -Oļesja un klauns – Tatjana (māmiņas) izklaidēja šī neparastā pasākuma apmeklētājus, viesus, kā vien spēja.

Konkursi bija gan mammām, gan bērniem, gan tētiem, un pat svētku goda visiem – Rēzeknes pilsētas domes deputātiem, kas ģērba leļļu mazuļiem autiņbiksītes, drēbītes un cepurītes.

Un, jāatzīst, ka tika ar šo uzdevumu galā viņi uz visiem simts!

Bērni bija sajūsmā par jautrām dejām uz skatuves, ziepju burbuļiem un zīmējumiem uz asfalta.

Bet konkurss visai ģimenei, kurā bija jāzīmē savu ģimeni, ļoti patika kā bērniem, tā viņu vecākiem.

No iegūtajiem zīmējumiem tika nolemts izveidot grāmatiņu ar turpinājumu.. Un nākošajā gadā, kad būs Mega pastaiga 3 (un tā noteikti būs!) esam izlēmuši atkal rīkot ģimenes zīmējumu konkursu, lai jau jaunās ģimenes varētu papildināt šo grāmatu ar saviem šedevriem!

 

 

Visi konkursi norisinājās uz Urrā!, bet vairāk par visu atmiņā palika konkurss, kura idejas pamatā bija visu to, kas atnākuši uz Mega pastaigu 2, apvienošanās – mammas, tēti un bērni, stāvot vienā rindā, savienojās ķēdītē.

Tādā veidā visi dalībnieki, pat tie, kas līdz šim nebija savā starpā pazīstami, kļuva kā viens vesels – viena liela un draudzīga ģimene.

Bet šī Mega pasākuma noslēgumā, tieši plkst. 13:00, debesīs tika palaisti baloni ar veiksmes, veselības, laimes, draudzības un mīlestības vēlējumiem mūsu bērnu vārdā.

 

Jo tieši bērni ir pati lielākā vērtība mūsu dzīvē, un tieši pateicoties mūsu bērniem, mēs šodien esam satikušies, lai iepazītos cits ar citu un iedraudzētos!

 

Milzīgs PALDIES visām rēzekniešu mammām, tētiem un bērniem, tāpat arī vecmāmiņām un vectētiņiem, visiem, kas šodien atnāca uz Mega Pastaigu 2, un, protams, paldies Māmiņu Klubam un Oksanai par šāda grandioza pasākuma ideju!!!

 

Pēc pašiem pieticīgākajiem datiem skatoties, šodien Mega pastaigā Rēzeknē pasākumā ieradās ap 300 mammu, tētu u bērnu, kas ir trīs reizes vairāk, kā iepriekšējā gadā.. Nu ko, atliek vien cerēt, ka nākošajā gadā savāksimies kopā vēl vairāk un vairāk!

 

Ar sveicieniem, Māmiņu Klubs Rēzeknē

23. May 2011, 18:21

Malači ka sanāca tik grandioza pastaiga😀

ultry ultry 23. May 2011, 13:48

skaisti