Ratiņu parādē dāvanas un īpašie piedāvājumi!

Ratiņu parādē dāvanas un īpašie piedāvājumi!

05. Sep 2011, 14:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lielā Rīgas Ratiņu parāde būs ne tikai jauks un ģimenisks pasākums, bet arī iespēja tikt pie lieliskām dāvanām no Māmiņu Kluba, Huggies un Galleria Riga veikaliem un izmantot īpašos dienas piedāvājumus!

 

Balvas Ratiņu parādes dalībniekiem

 

Guļamratu kategorija:

1.      vieta – dāvana no bērnu preču veikala Maijiņa


2.      vieta –  dāvana no Leny Tomy Factory


3.      vieta – vitamīnu soma no RIMI

 

Sēžamo ratu kategorija:

1. vieta – dāvana no Leny Tomy Factory

2. vieta –  īpaša dāvana no veikala Pampolino

3. vieta – vitamīnu soma no RIMI

 

Leļļu ratu kategorija:

1.      vieta – dāvana no bērnu preču veikala Maijiņa un dāvana no veikala Hello Kitty

2.      vieta – dāvana no Leny Tomy Factory

3.      vieta – vitamīnu soma no RIMI

 

Dāvanas Talantu konkursa dalībniekiem:

Leny Tomy Factory simpātiju balva

Balvas no grāmatu veikala Globuss – grāmatiņas, dāvanas no veikala Tiger  

 

Speciālie piedāvājumi:

 

  • Veikals  "MAIJIŅA" piedāvā  pirmo reizi Latvijā visplašākajā sortimentā  vācu zīmola "STERNTALER" preces. Ziemas cepures un cimdi, apģērbi mazuļiem, gultas aksesuāri  un rotaļlietas ar 15% atlaidi! Visiem bērnu autosēdekļiem 20 % atlaide, vācu zīmola BLUE SEVEN apģērbam 15% atlaide, savukārt BAKUGAN rotaļlietu varēs iegādāties tikai par 3,50 latiem.

 

  • Veikals „mixX” visām Ratiņu parādes dalībniecēm dāvina vienreizēju 15% atlaidi pirkumiem. Visiem pārējiem apmeklētājiem būs iespējams iegādāties Philips AVENT videorāciju ar 10% atlaidi, kā arī Fehn attīstošos paklājiņus ar 30% atlaidi.

 

  • „Leny Tomy Factory” piedāvā 10% atlaidi jaunās kolekcijas mazuļu sedziņām un gultas veļām, kā arī līdz pat 50% atlaidi iepriekšējās kolekcijas precēm.

 

  • „Hello Kitty” veikals vēlas māmiņām piedāvāt saviem mazajiem lutekļiem iegadāties jaukas pudelītes bērna mīļākajam dzērienam, kuru dizains uzrunās gan bērnus, gan priecēs pašu māmiņu. Bez tam veikalā māmiņa savam mazulim varēs iegādāties arī jauku baltu cepurīti ar banti  sānā un  aizdarīti kaķīša veidolā, ka arī daudz citus jaukus kaķīšsīkumiņus.

 

Apmeklējiet arī grāmatnīcu Globuss, kas atrodas t/c 6.stāvā un ir plašs piedāvājums gan mazuļiem, gan vecākiem, kā arī tepat pirmajā stāvā veikalu TIGER, kur atradīsiet ikdienā noderīgus sīkumus – sākot ar kancelejas precēm, līdz pat rotaļlietām un kosmētikai.

 

 

Pasākumu atbalsta:

 

 

6
4

5