Radio programma no 17. līdz 21.maijam!

Radio programma no 17. līdz 21.maijam!

25. Feb 2011, 16:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šīs nedēļas radio raidījumos runāsim par uzturu grūtniecības laikā, dažādām infekcijām, sieviešu delikātajām problēmām, tukšās ligzdas sindromu, dažādām diētām un daudz ko citu interesantu!

2

Pirmdiena, 17.maijs „Māmiņu Klubs”- VESELĪGS UZTURS GRŪTNIECĪBAS LAIKĀ

Ir tāds novērojums, ka pēdējā laikā sievietes mazāk lietojot specializētos vitamīnus grūtniecības laikā. Vai tas nozīmē, ka topošās māmiņas pievērš lielāku uzmanību veselīgam uzturam? Klausies pirmdien Kristīnes Virsnītes vadīto Māmiņu Kluba radio raidījumu! 

Viesi: ginekoloģe Līga Gulbe, uztura speciāliste Natālija Petruhina,  ASV strādājošs pediatrs Amerikas latvietis Edvīns Krečko

Otrdiena, 18.maijs „Veselības Klubs- NEVĒLAMIE VIESI: PARAZĪTI

Kopš bērnības ikviens cilvēks tiek radināts pie higiēnas. Skaidrojot, kāpēc tā jāievēro un kāpēc regulāri jāmazgā rokas, pieaugušie bērnus mēdz biedēt ar puncītim draudošiem parazītiem... Taču patiesībā no nevēlamiem vēdera viesiem nav pasargāti arī pieaugušie. Kā no tiem pasargāt sevi un bērnus, klausies otrdien radio!

Uz sarunu pulksten trijos Veselības Klubā aicinās žurnāliste Aija Kažoka.

Viesi: BKUS infektologs  Irēna Rinka, pediatre Vizma Meikšāne. 

Trešdiena,19.maijs, „Sieviešu Klubs”- SIEVIEŠU DELIKĀTĀS PROBLĒMAS

Sievietes organismā grūtniecības laikā mainās fizioloģiskie procesi, tostarp parādās arī regulārāka nepieciešamība urinēt, turklāt atsevišķos gadījumos var rasties pat nekontrolētas urīna noplūdes. Trešdienas Sieviešu Klubā parunāsim par lietām, par kurām skaļi nemēdz runāt- urīna nesaturēšana.

Sieviešu Klubā uz sarunu aicinās psiholoģe Sanita Aišpure.

Viesi: Inko centra konsultante Vaira Dreimane, urologs Ilona Celmiņa.

Ceturtdiena, 20.maijs „Ģimeņu Klubs”- BĒRNS UZSĀK PATSTĀVĪGU DZĪVI

Ikviena dzīvē pienāk brīdis, kad jāpamet tik siltās mājas un jādibina patstāvīga dzīve. Kā iemācīt bērnam patstāvību? Kā radīt bērnā drošības sajūtu- jā, es esmu gatavs dzīvei atsevišķi. Kā vecākiem samierināties ar domu, ka bērns jau ir izaudzis? Par tukšās ligzdas sindromu un savas dzīves uzsākšanu runāsim ceturtdienas radio raidījumā!

Viesis:  Ģimenes psihoterapeits Sandis Dūšelis

Piektdiena, 21.maijs „Gardēžu Klubs” -VASARAS DIĒTAS

Klāt jau vasara un īso kleitiņu sezona! Bet tai ir jāsagatavojas, iespējams, nometot kādu lieku kilogramu! Klausies piektdienas Gardēžu Klubu un uzzini ieteikumus vasaras diētām un mazkaloriju ēdieniem!

Gardēžu Klubā aicina Kaspars Zlidnis.

Viesis: diētas ārsts Andis Brēmanis

Ja arī Tev ir ko piebilst pie šīm tēmām, nekautrējies - raksti komentāros! Vai zvani tiešraidēs! LR1, plkst.15  -16!

1