Priekš kam abonēt žurnālus? Vai jūs to darāt?

Priekš kam abonēt žurnālus? Vai jūs to darāt?

12. Jul 2010, 16:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šobrīd izdevniecības cīnās par katru klientu un laikā, kad reklāmdevēji no drukātās preses devušies prom uz ilgākiem laikiem, aktuāls kļūst jautājums - vai šogad vairs maz ir jēga tērēt savu naudu dārgajiem žurnāliem?

 

Piedalies diskusijā un izsaki savu viedokli, vai Tu grasies abonēt žurnālus un kādēļ to darīsi?

 

Interneta tehnoloģijām un dažādiem saziņas veidiem attīstoties, arvien mazāk laika sievietes vēlas veltīt mēneša žurnāliem.

 

Pirmkārt,  internetā ziņas,raksti, pat video parādās katru dienu, turklāt, rakstus un intervijas nereti raksta tie paši žurnālisti, kas publicējas presē, pie tam, gala lasītājam šī informācija ir pieejama bez maksas!

 

Otrkārt, jaunajos interneta portālos, kas savā ziņā pat informācijas apjoma ziņā pārsniedz ikdienas avīzes, informācija ir pieejama daudz ātrāk, lasītājs var pats ietekmēt tās saturu un uzreiz izteikt savu viedokli par lasīto

 

Treškārt, internetā apvienojas gan raksti, gan TV (video), kas nav drukātajos žurnālos!

 

Protams, dažkārt ir jauki iekāpt vannā un palasīt kādu sieviešu žurnālu, bet ja uz to ir jāgaida a tkal vesels mēnesis?

 

* šo tēmu iesākām, šodien lasot, ka dažām izdevniecībām šogad abonentu skaits samazinājies teju uz pusi. Vai mazajai Latvijai tik daudz žurnāliem maz ir nākotne?

 

Kā jūs domājat? Vai uzķeraties uz abonēšanas kampaņām? Ko jūs lasāt ikdienā?

07. Nov 2009, 19:51

2Gadus aboneju žurmnalu Marta,vel ari vietejo aviziti vecvecakiem abonejam.Nākamgad domaju mainit uz kadu citu zurnalu.Be tir intresanti palasit kaut ko jo ne jau vienmer sanak ta laiak sedet i neta un lasit informaciju

06. Nov 2009, 22:23

Es neabonēju un netaisos abonēt.kad gribās nopērku žurnālu un palasu.

06. Nov 2009, 16:48

Ik mēnesi pērku Santu (tāpēc beidzot izmantoju akciju un to abonēju nākamajam gadam) Unu, Lilit, Manu mazo, Klubu. Kāpēc? Man patīk tradicionālas vērtības - pašķirstīt, paskatīties, ko lasīšu sākumā, ko atstāšu vēlākam brīdim, patīk palūkot skaistas fotogrāfijas.
Tā arī ir iespēja saglabāt žurnālus vēsturei😀 Atceros pati, kad biju mazāka, ļoti patika mammas pirktās Burdas, Zīlītes, Draugs utjp Domāju, ka manai meitinai arī varētu patikt, tāpēc īpaši glabāju 2009.gada izdevumus - lai zina pēc daudziem gadiem, kas tagad ir aktuāls un kā pasaule būs mainījusies😀) Iespējams šī žurnālu būšana nāk jau no maniem vecākiem, jo regulāri tika pasūtīti žurnāli un avīzes. Pie kam tā visa ir iespēja atvērt acis uz plašāku pasauli😀

06. Nov 2009, 15:52

agraak aboneju mans mazo..bet tagad vairaak kad meita jau liela,tad nu neko😀

06. Nov 2009, 15:27

Pagājušā gadā abonēju dažus žurnālus-bet bija tādas problēmas ar piegādi....Janvārī vispār nesaņēmu nevienu žurnālu,katru dienu karoju ar pastu.Tad sāka piegādāt bet ar novēlošanos-kāda tad jēga abonēt avīzi,ja to saņem vēlāk-visas ziņas jau uzzinātas-tad vairs nav jēgas lasīt. Šogad neko neabonēju.

06. Nov 2009, 15:02

Ak, jā. Avīzes gan nepērku un neabonēju- TVNET un Diena.lv var visu izlasīt un jauna informācija tiek pievienota visas dienas garumā. Kā arī šajā portālā ir daudz informatīvi raksti ,kas labi noder.

06. Nov 2009, 14:59

Tiek abonēju un varbūt pat vajadzētu vēl kādu, jo tā pat tie tiek pirkti. Gala rezultātā jau abonēt sanāk lētāk. Mūsu mājās tiek abonēta Santu. Mani šis žurnāls iedvesmo- kad to lasu , pozitīvi uzlādējos. Man patīk jauna žurnāla smarža, tēja, šokolādīte un guļoša meitiņa- pilna laime. Paralēli tiek pirkta Ieva, Ievas veselība- informatīva un interesanta informācija, Praktiskais latvietis, Dārzs un Drava-darbs tāds, ka šajos žurnālos ir aktuālas un noderīga informācija, Ilustrētā pasaules vsture, Leģendas- klikšķis uz vēsturi- vajadzētu abonēt , jo pērkam sistemātiski. Kad ir aktuālas tēmas, nopērku Mans Mazais.

06. Nov 2009, 14:17

es neaboneju pirmkart tapec, ka visu laiku mainu dzīvesvietu, otrkārt tāpēc, ka paskastes nereti tiek iztukšotas, vai arī, ja pie privātmājas pastkastē trāpījies sniegs vai lietus, žurnāls ir izmircis...

06. Nov 2009, 14:16

Es agrāk abonēju Mans Mazais, bet tagad tam neatliek naudas, ja irkāds interesants numurs, kur ir tēmas tieši par manu mazuli, tad šo zurnālu nopērku...
Mana draudzene strādā avīžu veikaliņā un šad tad atved man palassīt jaunākos sieviešu zurnālus - Lilit, Santa, Cosmopolitan, loti man patīk Ilustrētā Zinātne - interesanti raksti!!!!
Bet pašai neatliek naudas šiem žurnāliem ,jo viņi loti dārgi....

06. Nov 2009, 14:08

es arī agrak abonēju MANS MAZAIS,bet tagad vairs ne un viuss intresantāko kas man intresē ,samekleju i neta un izlasu....un protams skatos ziņas😀

Muuna Muuna 06. Nov 2009, 14:00

es laikam esmu no otrā šlanga, jo pasūtu diezgan daudz žurnālu - pagājušajā gadā abonēju un manā pastakastītē visu šo gadu nāk Cosmo, Shape, Mans Mazais, Mūsmājas un Lilit. Kā biūs tagad, īsti vēl neesmu izlēmusi. Iespējams no kāda atteikšos. Vismaz šie žurnāli man bija patīkams pārsteigums pastkastītē ik mēnesi un patīkami ieritināties zem segas ar tējas krūzi un lasīt 😀)

rita123 rita123 06. Nov 2009, 13:56

Es arī lasu i-neta.Tā sanāk lētāk😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Ja mana mamma nepirktu žurnālus, es laikam paliktu tikai pie ārzemju preses! Piem, kolīdz parādījās diena.lv portāls, pārstāju pirkt Dienu. Kopš abonēju letu, mani nepārsteidz ziņu un preses relīžu pārpublicējumi avīzēs - tas viss jau sen ir lasīts, pirms nodrukāts. Ne velti ir teiciens "Nav nekā vecāka par vakardienas avīzi"

Man šad tad patīk pašķirstīt kādu sieviešu žurnālu, piemēram, Pastaigu - vismaz bildītes tur ir smukas!

Un vēl es lasu Rīgas laiku - laikam vienīgais latviski iznākušais žurnāls, kur patiešām arī ir ko lasīt.

Pārējais ir bildītes - kāpēc man par to maksāt naudu?