Pirmo reizi Latvijā notiks Mazuļu olimpiāde

Pirmo reizi Latvijā notiks Mazuļu olimpiāde

24. Jan 2010, 11:59 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

6. jūnijā no plkst. 12.00 līdz 14.00 tirdzniecības centrā Spice notiks Māmiņu Kluba rīkotā pirmā Mazuļu olimpiāde, kuras laikā mazākie apmeklētāji piedalīsies bērnu rīta rosmē, bēbīšu rāpošanas sacensībās, rādīs savu dejot prasmi Baby disko un demonstrēs vasaras tērpus bērnu modes skatē.

 

Sandija Salaka, Māmiņu Kluba organizācijas vadītāja „TV un radio raidījums “Māmiņu Klubs” sadarbībā ar autiņbiksītēm HUGGIES rīko vēl nebijušu pasākumu pašiem mazākajiem sportistiem – Mazuļu Olimpiādi, kurā piedalīsies vairāk nekā 70 aktīvu bēbīšu! Tas būs neaizmirstams piedzīvojums ne tikai pašiem mazuļiem un viņu vecākiem, kuri varēs sekot līdzi mazo pasaules atklājēju pirmajām sporta gaitām, bet arī jautri mirkļi visiem līdzjutējiem! Mēs esam pieraduši,ka sporto tikai lielie, taču arī tiem, kas vēl tikai sēž ratos, patīk kustēties un mēs piedzīvosim jaunus rāpošanas rekordus un arī bēbīšu disko dejas Olimpiādes noslēgumā!”

 

Mazuļu olimpiādes programma:

12.00 - 12.10 Mazuļu rīta rosme - Baby Fitness

Pirms bēbīšu rāpošanas sacensībām nepieciešama kārtīga iesildīšanās par ko parūpēsies Sapņu rūķi un kopā ar treneri rādīs paraugdemonstrējumus, kā lieliski izkustēties. Vingrot aicināti gan vecāki kopā ar ģimenes jaunākajām atvasēm, gan ikviens t/c Spice apmeklētājs.

 

12.10 - 12.50 Bēbīšu rāpošanas sacensības

Bēbīšu rāpošanas sacensībās piedalīsies mazuļi līdz gada vecumam. Ikviens Mazuļu olimpiādes dalībnieks un mazais rāpotājs saņems balviņas no tirdzniecības centra Spice bērnu preču veikaliem, savukārt visaktīvākie mazuļi saņems vērtīgas balvas no pasākuma atbalstītāja Huggies.

 

13.00 - 13.30 Bērnu vasaras modes skate sadarbībā ar t/c Spice veikaliem

Bērnu vasaras modes skatē tirdzniecības centra Spice bērnu preču veikalos pieejamo apģērbu un apavu kolekciju demonstrēs trīs līdz sešus gadus veci bērni.

 

13.30 - 14.00 Huggies Little Walkers Baby disco

Baby disko ballīte kopā ar Sapņu Rūķi, Vinnija Pūka labāko draugu Sivēntiņu, Sniegbaltīti, pirātu un citiem pasaku tēliem. Disko ritmus nodrošinās Dj Carlo! Varēs dejot arī vecāki.

 

22. Feb 2010, 15:33

Kur var pieteikties uz šādu bēbīšu pasākumu. Un cik vecam jābūt bērniņam lai varētu piedalīties ???

07. Jun 2009, 14:48

Arī mēs pieteicāmies caur internetu, bet pie rāpošanas netikām, jo ieradāmies, īsi pirms 12.00 un mūsu vietā bija jau kāds cits! Diemžēl nekur netika brīdināts, ka jāierodas jau pus 12 uz pārreģistrēšanos! Žēl, bet neko darīt, varbūt citu reizi tomēr painformējiet!

04. Jun 2009, 09:51

Katenjka, pieteikšanās uz rāpošanas sacensībām ir jau beigusies!
Gaidīsim Jūs uz pārējiem sestdienas dienas pasākumiem!