Piedalies jaunajā konkursā "Modernā sadzīves tehnika un mazulis"!

Piedalies jaunajā konkursā "Modernā sadzīves tehnika un mazulis"!

10. Mar 2011, 13:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bieži vien bērni spēlēja ne ar tām "rotaļlietām", ar ko mums gribētos, lai viņi spēlējas. Ieinteresē lietas, ar ko "spēlējas" vecāki - mobilais telefons, TV pults utml. Parādi un pastāsti, kā Tavs mazais izmanto moderno sadzīves tehniku, piedaloties jaunajā konkursā!

 

Kas Tev ir jādara?

Iesūti bildes un stāstu par to, kā Tavs mazais sadzīvo ar moderno sadzīves tehniku, par tās pielietošanu ikdienā un komiskām situācijām!

Kādu sadzīves tehniku iemīļojuši Jūsu bērni? Vai ir tādas sadzīves tehnikas lietas, ar ko ļaujat mazajiem spēlēties? Varbūt viņiem ir pašiem sava  - spēļu tehnika, ar ko ir tīri apmierināti?

 

Konkurss notiek līdz 7.jūnijam.

 

Gaidām brīvprātīgo pieteikumus no māmiņas, kura vēlētos palīdzēt izvērtēt konkursa rezultātus!

 

Balvas

{smallpic:1}

Interesantākā stāsta autors, kuru noteikts Māmiņu Kluba redakcija, laimēs izdevniecības "Zvaigzne ABC" grāmatu "Pinokio"!

1

Populārākais stāsts (ir iespējams balsot ar podziņu "Balsot") laimēs iespēju apmeklēt Māmiņu Kluba lekciju pēc izvēles bez maksas!

 

PIEDALIES UN IESŪTI ZIŅU ŠEIT!

 


3
taschinka taschinka 27. May 2010, 20:15

es delam nekad neesmu devusi mobilo un tadel zin ,ka to nevar,bet mums ir radiotelefons un to visu laiku nem.Bet tomer pati galvena lieta ir dators.no briza,kad iemacijas tam tikt klat nav miera,vienmer saspaida visu iespejamo.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 27. May 2010, 17:46

Tad jau, Zaiga, Tev būs ko rakstīt un rakstīt 😃