Pērc šomēnes jebkuru Māmiņu Kluba DVD un laimē 100 latus vai  saņem Huggies 100 latu vērtībā, pēc Tavas izvēles!

Pērc šomēnes jebkuru Māmiņu Kluba DVD un laimē 100 latus vai saņem Huggies 100 latu vērtībā, pēc Tavas izvēles!

03. Jan 2010, 21:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai piedalītos loterijā, Tev jāiegādājas jebkurš no Māmiņu Kluba izdotajiem DVD internetveikalā http://veikals.maminuklubs.lv/. Visiem loterijas DVD internetā īpaša cena - 4,99 LVL! 

Jo vairāk pērc, jo lielākas iespējas laimēt! Loterijas izlozē piedalās pircēju aizpildītās DVD pirkumu anketas jeb apmaksātie rēķini.

Izvēlies sev interesējošos DVD šeit http://veikals.maminuklubs.lv/, aizpildi pirkuma anketu, saņem rēķinu uz savu e-pastu, apmaksā to un šis rēķins automātiski piedalās Lielās Loterijas izlozē

Loterijā piedalās visi, kas noteiktā mēneša laikā ir iegādājušies jebkuru no Māmiņu kluba DVD interneta veikalā – veikals.maminuklubs.lv . Katram pircējam par katru DVD tiek piešķirts unikāls rēķina numurs, kurš ir arī pircēja (loterijas dalībnieka) identifikācijas numurs.


Loterijas laimētāju nosaka Māmiņu kluba redakcijā, veicot izlozi no mēneša laikā nopirkto DVD rēķinu numuriem izlozējot vienu laimējušo

Otrā izloze – 28.novembrī!

Trešā izloze – 19.decembrī!

 

Loterijā laimējušo personu izsludināšanas kārtība, vieta un datums:

Laimējušo personu izsludina Māmiņu kluba E-žurnālā – 2008. gada 5.novembra, 3. decembra un 7. janvāra izdevumos un portālā www.maminuklubs.lv, kā arī novembra un janvāra Māmiņu kluba DVD numuros.

Kārtība, kādā notiek pieteikšanās uz laimestu un kādā to izsniedz, kā arī tā saņemšanas papildu izmaksas:

Māmiņu kluba redakcijas darbinieki sazināsies ar Laimējušo personu pa viņa norādīto telefona numuru. Laimējusī persona var pieteikties pati uz laimesta saņemšanu zvanot pa telefonu 67350750. Laimējušai personai, saistībā ar laimestu, nav papildus izmaksas.


Termiņš, līdz kuram loterijas dalībnieki var pieteikties uz laimestu un to saņemt:

Laimestu var saņemt 30 dienu laikā no laimesta saņēmēja izsludināšanas Māmiņu kluba E-žurnālā, jeb attiecīgi līdz 2008. gada 4. decembrim; 2009. gada 2. janvārim; 2009. gada 6. februārim. Laimestu var saņemt Rīgā, Vīlandes ielā 1-9, LV-1010 darba dienās no 10:00-18:00.

Informācija par to, kur loterijas dalībnieks var vērsties pretenziju gadījumā, kārtība un termiņš, kādā pretenzijas tiek izskatītas:

Loterijas dalībnieki var rakstīt pretenzijas uz epastu – info@maminuklubs.lv vai vēstuli uz Vīlandes iela 1-9, Rīga, LV-1010. Pretenzijas tiek izskatītas 5 darba dienu laikā no to saņemšanas brīža. Atbilde tiek sniegta 7 darba dienu laika no pretenzijas saņemšanas dienas.

 

Piedalies un laimē! Lai veicas!

Tavs Māmiņu Klubs