Pavisam citāda torte

Pavisam citāda torte

15. Sep 2010, 16:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai esi redzējusi autiņbiksīšu torti? Māmiņai Ritai Rolavai ir sava ideja! Ieskaties!

 

Ap Ziemassvētkiem dosimies rauguļos pie mazās radu meitenītes. Ilgi domājām ,ko varētu uzdāvināt. Tā nu radā doma "uzcept" autiņbiksīšu kūku. Ļoti daudz esmu redzējusi sludinājumus, ka veido šādas dāvanas, nolēmu pati pamēģināt un sanāca arī. Autiņbiksītes nekad nav par daudz un šādā veidā pasniegti izskatās ļoti skaisti. Klāt vēl pieliksim adītus zābaciņus un kādu jauku mantiņu un kartiņu.


Pagatavošanas gaita nav safotografēta, jo tikko kā bija gatava, iedomājos, ka varētu aizsūtīt uz MK:)


Lai pagatavotu šādu kūku nepieciešams: ļoti daudz pacietības, autiņbiksītes, daudz dāvanu saiņošanas lentītes, biezais kreppapīrs, liels dāvanu pušķis, kartons.

 

Pagatavošana:


No sākuma katra autiņbiksītes atsevišķi jāsatin rullīti un jānostiprina ar lentīti. Kad tas izdarīts, jāliek kopā, veidojot apli tik lielu, cik vēlas un jāpasien ar lentu. Tad jāveido otrais stāvs, iespraužu kūkas vidū kartona rulīti (no pārtikas plēves pamata) un kārtoju apkārt autiņbiksītes, apsienu ar lentīti un gatavs.

{smallpic:1}
No krepapīra veidoju puķītes-nogriežu 10cm*10 cm lielus gabaliņus, tad sarullēju, pārloku uz pusēm un sasienu kopā, lai neveras vaļā. Nedaudz piekārtoju un puķīte gatava. Tādu puķīti ielieku katras autiņbiksītes rullīša vidū un kūka izgreznota un gatava doties pie mazās princeses:)

{pic:2}

18. Dec 2009, 22:26

Ļoti jauka ideja!!!

18. Dec 2009, 20:39

loti skaista tortite

18. Dec 2009, 19:07

Burvīga torte! Es arī jau sen gribu izmēģināt, tik pagaidām vēl nav iemesla!😀

rita123 rita123 18. Dec 2009, 17:51

Jā un netiek vērtas vaļā,bet tikkai sarullētas😀

rita123 rita123 18. Dec 2009, 17:50

BrigitaBr
autiņbiksītes ir lielāka izmēra,kas der jau kad nabiņa sadzijusi.Pati esmu mamma un par to padomāju.Bet kā jau tu teici katrs dara kā grib😀_