Paveikts liels darbiņš...

Paveikts liels darbiņš...

09. Nov 2010, 12:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki, Māmiņu klubs un Māmiņu kluba ģimenes!!!

 

Cik sen neesmu neko rakstījusi, jo bija tik maz laika piesēsties pie datora un kaut ko padarīt. Tik ieskatījos jaunākajos rakstos vai aizpildīju kādu aptaujas anketiņu.

 

Tas bija tik ļoti aizņemts laiks, jo rakstīju augstskolai Bakalaura darbu. Pirmkārt, bija daudz grūtāk uzrakstīt, jo sāku rakstīt ar vairāk kā gada pārtraukumu, jo, kad piedzima meitiņa, tad mācībās paņēmu akadēmisko gadu, lai varu pilnvērtīgi aprūpēt savu meitiņu un būt ar viņu kopā.Un tā kā meitiņas tētis, mans draugs - kuru mīļi saucu par vīriņu, daudz strādāja un nebija, kas mazuli paauklētu, es nolēmu, ka palikšu mājās un būšu māmiņa "uz pilno slodzi" un mācības atlikšu līdz vēlākam laikam.

 

Un domāju, ka tas arī bija labākais risinājums, jo vēl man bija daudz piena un mazo regulāri baroju ar krūti līdz 1,3 gadu vecumam. Ja būtu jābraukā uz skolu, tad šo darbiņu - zīdīt mazo, es nevarētu tik pilnvērtīgi kā vēlējos.

 

Kad mazā vairs mammas pieniņu negribēja ēst, tad nolēmu, ka ir pienācis laiks arī tētim pasēdēt un paauklēt mazo pāris dienas nedēļā, lai es varētu tikt uz Rīgu- pabeigt mācības. Tā nu sanāca, ka tētim mainījās darba vieta un tagad bija daudz vairāk brīvā laika un es varēju atsākt mācības skoliņā.

 

Direktors bija ļoti priecīgs par šādu manis sperto soli un par to, ka esmu saņēmusies šajā tiešām "grūtajā laikā" - un es pat saņēmu kā jaunā māmiņa 50 % atlaidi skolas maksai...Tas ļoti iepriecināja, jo ar naudiņām arī ir kā ir...

{smallpic:1}

Pateicoties radu un draugu atbalstam, man izdevās pabeigt skolu un saņemt diplomu ar bakalaura grādu. Un ļoti lepojos ar to, ka spēju to izdarīt un paveikt līdz galam.

{pic:2}

Lielais paldies manam vīriņam, kas mani atbalstīja un ļoti palīdzēja, auklējot meitiņu.

 

Tagad varu atgriezties ģimenes dzīvē un pilnvērtīgi nodoties māmiņas pienākumiem un pavadīt laiku kopā ar saviem mīļajiem...

 

Pēc savas pieredzes iesaku arī citam māmiņām, ja ir iespēja un draugi, kas atbalsta - pabeigt iesāktās skolas gaitas , jo es tiešām ticu, ka dzīvē tas viss noderēs un galvenais ir "TICĒT SEV UN SAVIEM SPĒKIEM" !!!!

13. Feb 2010, 11:31

lindsey - ā, skaidrs....Mums gan bija viss ātrāk - 5.febr. bija aizstāvēšana un prezentācijs, un jau 8.febr. braucu pēc diploma...Mums bija individuālā grupa...(tiem, kas aizkavējušies 😀😀😀 )

12. Feb 2010, 22:19

lindsey- super, apbrīnoju Tevi kā ar visiem maajiem varēji pabeigt, tiešām malacītis....
Kurā Augstskolā Tu beidzi???Es diplomu saņēmu tieši 8.febr. 😀😀😀

12. Feb 2010, 19:17

Liels paldiesinš jums visām ....😘) 😘) 😘)

Muuna Muuna 12. Feb 2010, 17:12

Man prieks par Tevi 😀

12. Feb 2010, 10:17

Malacis esi😀😀
Redz nedaudz atliki,bet tomēr rezultāts nu ir rokās😀