Pavasaris ir klāt arī Māmiņu Klubā!

Pavasaris ir klāt arī Māmiņu Klubā!

13. Jan 2011, 20:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lieldienas nosvinētas un šajā nedēļā kopsavilkums par iepriekšējo nedēļu tiek taisīts neierastā dienā- otrdienā! Kas jauns šajā nedēļā noticis?

 

Iepriekšējā nedēļa bija brīvdienu pilna un arī man izdevās atpūsties. Ceru, ka arī jūs kārtīgi izbaudījāt Lieldienu brīvdienas un pavadījāt tās ģimenes lokā! Nezinu, vai tikai man tā šķiet, bet pavasaris ir ienesis Māmiņu Klubā tādu kā neierastu klusumu.. Protams, tagad gribas novilkt biezos mēteļus un izmantot katru saulaino dienu un pagozēties saulītē ar punčiem vai kopā ar mazuļiem :)

 

Nu jā, tā kā aktivitāte portālā ir kaut kā mitējusies un vairāk apgrozāties Sarunās,gribētu zināt, kas tam ir par iemeslu- vai vēlaties vairāk konkursu ar dāvanām, vairāk rubriku? Vēl kādi ierosinājumi :)?!

 

Domājot par to, ka vēlaties vairāk dāvanas, šajā nedēļā es esmu jums sarūpējusi vairāk dāvanas par piedalīšanos portāla veidošanā (nākamajā nedēļā dāvanas būs VĒL vairāk)! Nu, lūk, viss, kas Tev ir jādara, jāraksta, jābildē un jāsūta interesanti stāsti, novērojumi, raksti! Var jau būt, ka Tev šķiet, ka Tava mazuļa pirmais vārdiņš ir svarīgs tikai Tev, bet to taču uzreiz var pārvērt par pavisam jauku diskusiju par to, kāds bija citu māmiņu mazuļu pirmais vārdiņš!  Tā kā nekautrējies, bet droši iesaisties,jo mēs vēlamies atbalstīt, izglītot ikvienu topošo un jauno māmiņu!

 

Bet nu ķeramies klāt dāvanām!

Kā jau minēju, šajā nedēļā ne pa jokam esat rakstījušas Sarunās! Šajā nedēļā DVD saņem Sandra Voitkāne! Sarunas ir īstā vieta, kur uzdod savu jautājumu vai izraudāt sāpi! Ienāc!

2
Māmiņas -reportieres stāsta balva šonedēļ tiek piešķirta Edītei Ogorodnikovai par jauko salmu festivāla apskatu. Edīte dāvanā saņem Bubchen Eļļu ādas kopšanai ar BIO kliņģerīti. BIO-kliņģerīte, kas audzēta īpašos apstākļos, palīdz dabīgai veselas ādas attīstībai. Nomierinoša iedarbība un ieguldījums ātrā ādas reģenerācijā padara kliņģerīti īpaši vērtīgu. Eļļa ādas kopšanai padara sausu ādu maigu un gludu. Tīrās augu eļļas ļauj ādai elpot un saudzīgi to kopj. Tāpēc šī eļļa ir ideāli piemērota zīdaiņu un pieaugušo ādas kopšanai un masāžai.
{smallpic:1}
Tāpat šajā nedēļā FRISO putras (komplektā 2gab.) laimējusi Ieva Cīrule par izsmeļošo dalīšanos pieredzē par ceļošanu ar mašīnu un bērnu :) Lai bērnam veidotos veselīgi ēšanas ieradumi, putras samazināts saharozes daudzums un tās vispār nesatur sāli.

Friso biezputras bez piena ir pagatavojamas ar dzeramo ūdeni, mātes pienu vai to mākslīgo maisījumu, kuru bērns lieto ikdienā (piemēram, Friso Gold 2). Ja Jūsu bērns lieto kādu no speciālajiem maisījumiem (piemēram, Friso Pep vai Friso Pep AC), biezputru ir jāpagatavo ar to pašu maisījumu.

Friso piena biezputrām ražošanas procesā tiek pievienots mākslīgais piena maisījums, kas nodrošina visas bērna vajadzības. Pateicoties tam biezputra labāk sagremojas un ir veselīgāka. Ieteicams pievienot speciālo bērniem paredzēto dzeramo ūdeni.

Friso biezputras bērniem ir lielisks enerģijas avots, ar sabalansētu sastāvu, garšīgas un viegli pagatavojamas.

Izbaudi savu maltīti ar Friso!

2

3

 

Īpašo dāvanu gribētu dāvināt Annai Kovaļčukai, kurai nedēļas laikā izdevies iesūtīt divus patiešām foršus un smieklīgus video kopā ar meitiņu Alisi! Tev, Anna, tiek ielūgums uz jebkuru no Māmiņu Kluba lekcijām!

Pēc dāvanām varat ierasties Māmiņu Klubā no 12. aprīļa līdz 12.maijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)!

 

Man te radās tāda doma- tā kā mums ir iespēja uzdot jautājumus speciālistus, varbūt starp mums, māmiņām, ir kāds speciālists, kurš vēlētos online režīmā atbildēt uz profesionāliem jautājumiem :)? Noteikti šim speciālistam dāvana no MK garantēta :) Ja Tu vēlētos izmantot šādu iespēju, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Nu tā, dāvanas sadalītas. Šoreiz viennozīmīgi ir mazāk nekā nākamajā nedēļā. Kāpēc? Lai arī Tev butu stimuls ko rakstīt un parādīt citiem!


Un starp citu- kā būtu atkal ar foršu MK mammu tusiņu :)?!
Kristīne, portāla Māmiņu Klubs redaktore

 

 

Ja Tev ir ko teikt un parādīt, sūti visu uz kristine@maminuklubs.lv! vai izmanto labāku iespēju un ielādē visu pati! IENĀC ŠEIT->>

 
06. Apr 2010, 23:57

O super garšosim putru😀 Paldies! Apsveicu arī citas aktīvās mammmas 😀 Es ar tieku 30.aprīlī , bet kā Jums tas māmiņu un bēbīšu tusiņš notiks? Cik veci bērniņi Jums ir?

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 06. Apr 2010, 15:45

Tad sarunājam tā, ka vēl līdz nedēļas beigām apdomājat un anketu uztaisīšu nākamajā nedēļā, jo līdz 30.04. vēl ir laiciņš 😀

06. Apr 2010, 15:34

es arī par 30 aprīli😀
būs jasaruna ar draugu lai mašīnu atstāj😀

06. Apr 2010, 15:24

es par MK tusiņu 😀 laiks gan guļamais un pusdienu, bet kaut kā jau to var risināt.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 06. Apr 2010, 15:16

Kā būtu 30.04. no 13:00 līdz 16:00? Zinu,zinu,ka daudziem tas ir guļamlaiks,bet tā ir vienīgā iespēja tikt lejā uz tusiņu, kur ir plašākas telpas... var jau arī augšā,bet tur nebūs bumbu baseins..

06. Apr 2010, 14:57

es par pusdienlaiku,laiks ir ideāls kuru jau uzrakstīji! 👍

06. Apr 2010, 14:50

Sveiciens Annai 🌷
Jā, mazliet rakstiņi ir mazāk palikuši, bet domāju, ka tāpēc, ka pavasaris klāt un daudzāk darbu un vel svētki bija pa vidu, gan jau tagad māmiņas sarosīsies ")
Sarunās pagāšnedēļ bija interesantas tēmas, forši padiskutēt un apmainīties ar pieredzi...😀
P.S. Gribētos, lai dāvaniņu sarakstā atgriežas jaukās MK krūzītes ")

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 06. Apr 2010, 14:49

Tā, galvenais ir saprast- kurā dienas pusē-pirmajā vai otrajā. Es būtu par pēcpusdienām, lai varu arī nedaudz pastrādāt 😃

Tad tas būtu no kādiem 14iem vai 15iem līdz 17iem, jo mums 18os vakarā sākas kursi 😀

06. Apr 2010, 14:44

Paldies😀
esmu par MK tusiņu,būt laiks atkal visām satikties😀nu jau pavasarīgās noskaņās😀
Kristīn,domaju ka būs daudzas kuras gribēsies satikties...domajiet par datumu😀

06. Apr 2010, 14:39

Liels paldies par disku, tie ir ļoti noderīgi...")